Tafellampen

Tafellampen

Creëer nét dat beetje extra sfeer in huis met een tafellamp. Tafellampen kunnen voor meerdere doeleinden gebruikt worden, bijvoorbeeld als nachtlampje, bureaulampje, ter decoratie in de woonkamer of voor extra licht tijdens het eten.

Met een tafellamp creëer je in een handomdraai een extra lichtpunt in je kamer. Ze geven net dat extra beetje licht en brengen een gezellige sfeer met zich mee. Binnen onze uitgebreide collectie is er genoeg keus en voor ieder wat wils. Tafellampen in allerlei verschillen vormen en maten. Wat is er nou leuker dan met een unieke tafellamp een echt statement maken?

Decoratieve tafellampen

Aan of uit: tafellampen blijven échte eyecatchers. In de woonkamer dienen tafellampen niet alleen als extra licht, maar ook als decoratie. Gebruik de lamp als zachte verlichting in de vensterbank van de woonkamer of plaats een lamp met een opvallend design op een bijzettafeltje, naast de bank.

Bureaulampen

Onvoldoende verlichting op de plek waar je het juist nodig hebt, is niet prettig. Er zijn ook functionele tafellampen voor bijvoorbeeld het lezen aan een tafel of bureau. Hierbij denken we al gauw aan een hippe bureaulamp. Een tafellamp biedt extra licht tijdens het studeren, werk of een gezellig spelletje met het hele gezin. Je kunt ze gemakkelijk overal waar je ze maar nodig hebt kwijt.

Nachtlampen

Tafellampen kunnen ook dienen als nachtlampen. Begrijpelijk is dat u 's ochtends, of 's avonds voor het slapen gaan geen zin heeft in het grote, felle licht van de slaapkamer. Een nachtlampje is hiervoor een goede oplossing. Zo hoeft u ook niet uit bed om het licht aan- of uit te zetten. Zet een leuke tafellamp op je nachtkastje of als sfeerlicht in een open kast.

Kom langs in onze winkel en ontdek onze uitgebreide verlichtingsafdeling met alle mogelijkheden! Bekijk hier onze openingstijden >

Delen