Laden...

Tegel laminaat

Tegel laminaat

De laatste tijd begint tegel laminaat steeds populairder te worden. Wanneer je twijfelt tussen tegels of laminaat, is dit de perfecte keuze! Tegel laminaat is namelijk net zo gemakkelijk te leggen als normaal laminaat en bovendien amper te onderscheiden van echte tegels. De tegels hebben namelijk de looks van een echte stenen vloer, maar het leggen van zware massieve tegels is niet nodig! Ontdek de mogelijkheden!

Wat is tegel laminaat?

Bij tegel laminaat gaat het natuurlijk om een imitatie van echte vloertegels, maar met de huidige technologie, worden deze zo geproduceerd, dat ze moeilijk te onderscheiden zijn van echte tegels. Ze kunnen zelfs gemaakt worden met een voelbare structuur. Hierdoor ogen de laminaat tegels niet alleen natuurlijk, zo voelen ze ook! Vaak hebben de laminaat tegels een dikte van 8mm, of zelfs dikker.

Lees meer over laminaat

De mooiste laminaat tegels

Je hebt een ruime keuze in laminaat tegels. Van tegels met een hoogglans afwerking tot tegels met een lei steen look. Daarnaast kun je ook uit genoeg kleuren kiezen, ga je voor een grijze of beige tint? Zoals hierboven genoemd kunnen de tegels ook geleverd worden met mooie, natuurlijke structuren. Net echt! Zo creëer je met tegel laminaat een prachtig resultaat in de woonruimte.

Praktische voordelen

Dankzij het makkelijke kliksysteem zijn laminaat tegels eenvoudig te leggen. Bovendien voelt het tegel laminaat niet koud aan de voeten, en kan het gemakkelijk over vloerverwarming gelegd worden. Het is wel belangrijk om een ondervloer te gebruiken, wanneer je kiest voor vloerverwarming heb je zelfs een speciale ondervloer nodig die daar geschikt voor is. Naast het feit dat je een prachtige vloer in huis haalt, brengt de vloer ook een boel gemak met zich mee! De vloer is namelijk zeer onderhoudsvriendelijk: regelmatig stofzuigen en af en toe dweilen is voldoende. Het is een hygiënische vloer, er blijft geen vuil achter!

Delen