Laden...

The Line

The Line

Ben jij een fervente city-hopper? Heb je jouw hart verloren aan een grote stad? Heb jij bijvoorbeeld een grote voorliefde voor onze hoofdstad Amsterdam? Of ben je ergens een keer op vakantie geweest waar je altijd nog graag aan terug denkt? Met The Line haal je deze geliefde stad terug in huis, een mooi aandenken aan jouw favoriete stad!

Over The Line

Een jong en Frans merk, zo kunnen we The Line het beste omschrijven. Het merk transformeert silhouetten van steden in design objecten die jij vervolgens op de muur kunt bevestigen. Ze reizen de hele wereld over om foto's van steden te maken. Vervolgens veranderen zij deze foto's in tijdloze, smalle en verfijnde lijnen.

In 2015 is The Line opgericht door Antoine Daniel, een Franse designer en timmerman. Hij kwam op het idee door een foto die zijn vader had gemaakt terwijl zijn vader langs de kust van Marseille zeilde. Tijdens het zeilen kwam de zon op en het oranje licht hiervan contrasteerde duidelijk het silhouet van de stad. Antoine was direct geïnspireerd door het contrast. Hij ging daarna direct aan de slag en tekende de omtrek van het stadssilhouet. Vervolgens liet hij het in een staalplaat snijden en spijkerde hij het aan de muur van zijn huis. Zo had hij een leuk aandenken aan zijn geliefde stad Marseille.

Ontdek meer van onze wanddecoratie

Wat maakt The Line anders?

Dit merk is anders dan willekeurige souvenirs. Het is namelijk een stijlvolle benadering van verschillende wereldsteden. En het vertelt het verhaal van de stad met haar skyline. Elke skyline is zo gedetailleerd en realistisch mogelijk gemaakt. Met steden zoals Parijs, Berlijn, Londen & New York. The Line wil graag zo dicht mogelijk bij de realiteit blijven.

De wanddecoratie wordt gemaakt van lasergesneden staal van 1,5 mm dik, zo komt elk detail even mooi uit op de muur. Met de skyline van staal met een zwarte coating creëer je een mooi contrast met de rest van jouw interieur. De skylines worden allemaal ontworpen en geproduceerd in Frankrijk. Daarbij is het ook nog eens eenvoudig op te hangen aan de drie meegeleverde spijkers. Waarbij je daarna kunt wegdromen bij die ene vakantie in jouw favoriete wereldstad.

Wil je ook jouw favoriete stad aan de muur? Bekijk dan zeker eens de mogelijkheden & kijk of jouw stad erbij zit. Je vindt deze toffe wanddecoratie van The Line op onze decoratieafdeling. 

Bekijk de openingstijden

Delen