The Smart Room

The Smart Room

Een trend waarbij zoveel mogelijk slimme technologie wordt gebruikt om van je kleinste ruimte, je slimste ruimte te maken; het toilet. Met de nieuwste ontwikkelingen is dit allemaal mogelijk; een toilet dat geen wc-papier meer nodig heeft, een closet zonder spoelrand, een touchscreen bedieningsplaat en zelfs een smartphonehouder! Bekijk hieronder de mogelijkheden:

Closet zonder spoelrand: de Geberit Rimfree

De nieuwste technologieën voegen vaak iets toe, maar deze technologie laat iets verdwijnen; de spoelrand. Met de Sphinx Rimfree wordt je toilet extra hygiënisch doordat het vuil zich niet kan afzetten aan de spoelrand. Daarnaast is het eenvoudiger en sneller schoon te maken. Deze Rimfree closets zijn beschikbaar in maar liefst 12 verschillende modellen!

Toilet zonder wc-papier: de AquaClean van Geberit

Met de AquaClean van Geberit is wc-papier overbodig. Dit is goed voor het milieu, en ook voor de inrichting van je Smart Room. Met één druk op de knop wordt het onderlichaam met een lichaamswarme douchestraal gereinigd. Daarnaast is de AcquaClean eenvoudig te bedienen met het bedieningspaneel dat verborgen zit onder de deksel of met de afstandsbediening.

Meer over Geberit

Smartphonehouder

Tegenwoordig neemt iedereen weleens zijn smartphone mee naar de wc. Velen van ons kunnen dan ook bevestigen dat dit wel een tot ongelukjes leidt… Heel begrijpelijk, want waar laat je je smartphone nou op de wc? Met de smartphonehouder van Geesa heb je dit probleem niet meer! Een handig en veilig plekje voor je smartphone.

Touchscreen bedieningsplaat: de TeceLux mini

In The Smart Room draait alles om hygiëne en bedieningsgemak. Daarom is de TeceLux mini met Sen-touch bediening een prachtige uitvinding. Met het touchscreen paneel spoel je het toilet met slechts een lichte aanraking of zelf touchfree door. En met de achterliggende techniek bespaar je ook nog eens tot 50% aan water. Hoe Smart!

Denk groot, begin klein. Kom langs in onze winkel en maak van je kleinste ruimte, de slimste ruimte!

Delen