Laden...

Trend: Botanisch behang

Trend: Botanisch behang

Ook in 2018 is de botanische woontrend niet weg te denken! We halen allemaal massaal groene planten om een Urban jungle en tropisch sfeertje in huis te creëren. Maar je kunt dit effect nog meer versterken met een opvallend botanisch behangetje! Zo wordt ook de muur gelijk een mooie eyecatcher. Daarom hebben wij onze favoriete botanische behangprints alvast voor jullie uitgezocht. 

Tropisch groen

Wie aan botanisch denkt, denkt waarschijnlijk aan groen. En dat is niet heel gek! Daarom zochten wij de leukste groene tropische behangetjes bij elkaar. Zo staat een printje met groene bladeren altijd goed in een botanisch interieur. Maar voor een speciaal effect kun je gaan voor een groen behangetje met wat kleur! Zoals bijvoorbeeld dit behang met papegaaien of juist met opvallende bloemen.

Chique botanisch gevoel

Niet zo weg van de groene kleur, maar wil je wel op een leuke manier het botanische gevoel in huis halen? Denk dan eens aan een zwart behangetje met een printje in allerlei kleuren. Doordat het behang zwart is, krijg je al snel een chique gevoel in huis. Gecombineerd met kleurrijke meubels creëer je een heel vrolijk tropisch effect! Zo is niet alleen het behang de eyecatcher van de kamer, maar ook je kleurrijke meubels.

Bekijk hier ons assortiment behang

Cactussen

Cactussen kunnen ook niet ontbreken in een botanisch interieur! Heb je nou nog niet de juiste cactus kunnen vinden? Ga dan eens voor een mooie cactusprint op de muur. In combinatie met natuurlijke materialen zoals (donker) hout, rotan en groene planten creëer je een mooie tropische eenheid. Klein voordeeltje; deze cactussen prikken niet!

Geïnspireerd geraakt of nog op zoek naar andere botanische behangetjes? Neem dan een kijkje op onze behang afdeling. 

Bekijk hier onze openingstijden

Delen