Maak kennis met de Boer. trendcollectie

Maak kennis met de Boer. trendcollectie

Voor onze trendcollectie op onze woonafdeling zijn we altijd op zoek naar unieke woonitems en leuke, nieuwe merken. Ook kleine of startende ondernemers krijgen bij ons een podium. Met deze wisselende verzameling van woonitems hopen wij je steeds weer te verrassen en te verwonderen. Benieuwd wat je op deze afdeling kunt vinden? Hieronder lichten we een aantal merken uit die hier te zien zijn.

Eigenzinnige reeks uit het dierenrijk

Een favoriet merk bij ons in de trendcollectie is Doing Goods! Een eigenzinnige reeks uit het dierenrijk die je elke keer weer laat lachen. Het merk probeert een beetje geluk en vreugde te brengen in het leven van de mens. Terwijl zij blijven groeien, blijft deze eenvoudige missie de kern van wat zij doen. Met de vloerkleden uit deze collectie creëer je een fijne en warme sfeer in iedere kamer. 

Lees meer over Doing Goods

Naast de vloerkleden van Doing Goods vind je in onze trendcollectie nog meer leuke merken die te maken hebben met het dierenrijk. Een leuke speelse decoratie voor in jouw interieur zijn bijvoorbeeld de dierenpoefs. De poef staat op houten poten en is zelf gemaakt van kunstleer of stof. Deze poef is geschikt op op te zitten maar kan zeker ook als voetenbank gebruikt worden. Hoe leuk zijn ze?!

Maak thuis een citytrip

Een jong en Frans merk, zo kunnen we het opkomende merk The Line het beste omschrijven. Het merk transformeert silhouetten van steden in design objecten die jij vervolgens op de muur kunt bevestigen. Ze reizen de hele wereld over om foto's van steden te maken. Vervolgens veranderen zij deze foto's in tijdloze, smalle en verfijnde lijnen.

Maar wat maakt het merk anders? En waarom wilden wij dit heel graag in onze trendcollectie hebben? Dit komt doordat dit merk anders is dan willekeurige souvenirs. Het is namelijk een stijlvolle benadering van verschillende wereldsteden. En het vertelt het verhaal van de stad met haar skyline. Elke skyline is zo gedetailleerd en realistisch mogelijk gemaakt. Met steden zoals Parijs, Berlijn, Londen & New York. The Line wil graag zo dicht mogelijk bij de realiteit blijven.

Ontdek meer over The Line

Nostalgie in een nieuw jasje

Kennen jullie nog de oude mantelklok? Designer Arjan Ros bedacht het idee om daarna het merk KLOQ te introduceren. De naam verklapt het al, ze verkopen klokken. Maar het zijn niet zomaar klokken. Eenvoudig en uitgesproken, zo kunnen wij de wand- en mantelklokken het beste omschrijven. Gebaseerd op de nostalgische modellen, maar dan met een moderne twist. De klokken zijn gemaakt van berkenehout en verkrijgbaar in diverse kleurcombinaties. De wijzers en de klepele hebben namelijk een andere kleur dan de rest van de klok voor een speelse touch. En geloof ons, als je nu niet een eyecatcher aan de muur hebt hangen! Wij zijn fan van dit prachtige merk in onze trendcollectie.

Bekijk ook onze wanddecoratiemerken

Meegaan met de trend

Op onze decoratieafdeling vind je ook een bonte verzameling van woonaccessoires in het, zoals we het noemen, trendhuis. Op deze plek vind je de laatste trends op het gebied van woondecoratie. Het is een verzameling van verschillende woonitems, van kaarsenstandaards tot pampasgras en van vazen tot kussens. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er te vinden tegen een aantrekkelijke prijs. Het trendhuis is opgedeeld in vier gedeeltes. Elk gedeelte heeft een interieurstijl die er te vinden is. Dit kan variëren van zwart-wit wonen tot aan kleurrijk wonen. Deze collectie wisselt regelmatig en je kunt hier vaak nieuwe stijlen vinden. Met deze woonitems ga je absoluut mee met de trends!

Ben jij nu erg nieuwsgierig geworden? En wil je nog meer zien van onze trendcollectie? Dat kan! Op de decoratieafdeling vind je al deze toffe merken & deze zijn zeker een kijkje waard. Wij durven te wedden dat je je niet kunt inhouden met zoveel moois ;)

Delen