Vier vakantie in eigen tuin

Vier vakantie in eigen tuin

Eigenlijk is buiten zitten voor iedereen anders! Zonnestralen vangen op een ligbed, genieten van een XXL familiebarbecue aan een diningset of samen met de kids spelletjes doen op een loungeset. Met de juiste tuinmeubelen verplaats je het gezinsleven van binnen naar buiten.

Om jou te voorzien van volop tuinmeubelinspiratie zijn we op pad voor het fotograferen van onze tuinmeubelen op pad geweest. We mochten gebruik maken van de Tuinbouwschooltuin in Frederiksoord; een locatie met een rijke geschiedenis! Voordat we jou volstoppen met tuinmeubel inspiratie vertellen we jou eerst graag nog iets over deze unieke locatie.

Een unieke locatie in Frederiksoord

Met de Tuinbouwschooltuin begint het allemaal in 1818. Generaal Johannes van den Bosch richt de ‘Maatschappij van Weldadigheid’ op. Op deze plek werd lager onderwijs gegeven, tot 1883. In dat jaar schonk Majoor van Swieten een groot geldbedrag voor de oprichting van een tuinbouwschool in Frederiksoord. De eerste tuinbouwschool van Nederland was daarmee een feit. Uiteindelijk is het uitgegroeid tot een gerenommeerde school, bekend in zowel binnen- als buitenland. In totaal zijn er duizenden leerlingen afgestudeerd.

De Tuinbouwschooltuin zoals we die nu kennen, is niet meer zoals het toen was. Dit is dan ook het startschot geweest van de Stichting en de nieuwe Tuinbouwschooltuin Frederiksoord. Na jarenlang achterstallig onderhoud wordt er nu weer met hart en ziel aan de tuinen van de voormalig G.A. van Swieten Tuinbouwschool gewerkt door vrijwilligers, oud tuinhazen en bedrijven met het oog op organiseren van activiteiten. Voor ons magazine hebben we prachtige foto’s gemaakt in de voormalig Tuinbouwschool in Frederiksoord.

Jouw tuinmeubel inspiratie

Bij de eerste zonnestralen wil je altijd direct de tuin in. En niet alleen om je groene vingers te kweken, maar ook om lekker uit te rusten in fijne tuinmeubelen. Of je nu een ruime tuin hebt of een dakterras, je verdient het om buiten tot rust te komen. Ontdek hieronder de trends op het gebied van tuinmeubelen & ontdek jouw inspiratie!

Dus ben je op zoek naar tuinmeubel inspiratie? Kom langs in onze winkel en laat je adviseren door onze tuinmeubeladviseurs. Zij helpen je met het maken van de juiste keuze.

Delen