Een ruime U bank voor het hele gezin

Een ruime U bank voor het hele gezin

Wanneer je voor een U-bank gaat, ben je verzekerd van eindeloos veel zitruimte en een heerlijke, knusse sfeer. Je hebt twee hoeken om heerlijk in weg te kruipen. Perfect wanneer je een groot gezin hebt en graag languit op de bank wilt liggen. Het is een hoekbank ten top! Je hebt de keuze uit diverse kleuren, stijlen maar ook materialen. Kom eens langs en ontdek onze collectie.

Een echte U-bank

Het kenmerkende aan een U-bank is de twee hoeken. Dit kan zijn een bank met twee loungehoeken van dezelfde lengte, maar ook een ‘echte’ hoek en een chaise lounge. Dat is aan jou! Hoe dan ook, de twee hoeken vormen de bank tot een U. Deze soort bank is voornamelijk praktisch in een grote woonkamer, waar de bank los in de ruimte kan staan. Hoe dan ook een bank met een U-vorm is de ideale oplossing voor een groot gezin, waarbij een ieder graag in een hoek kruipt.

De perfecte keuze

Maak jouw droom interieur werkelijkheid met een bank van Boer Staphorst. Je hebt de keuze uit vele verschillende stijlen. Ga je voor een stijlvol landelijke bank, of liever voor een industrieel exemplaar. Je zult altijd de juiste bank vinden die past bij jou stijl. Mix en match de bank met de mooiste keuzes uit onze trendcollectie, zo maak je de bank helemaal af!

Ontdek de Boer. trendcollectie

Een bank zonder zorgen

Boer Staphorst doet er alles aan om er voor te zorgen dat jij zorgeloos van je U-bank kunt genieten. Ga voor optimaal gemak en kies voor de All in House Service. Dan weet je zeker dat je 5 jaar lang gegarandeerd bent van hulp bij eventuele calamiteiten bij jouw bank en/of fauteuil. Deze service gaat dan verder waar de normale fabrieksgarantie ophoudt.

Lees meer over onze All-in House service

Wil jij graag een U-bank kopen? Kom dan eens langs in onze winkel, onze woonspecialisten helpen je graag verder!

Bekijk onze openingstijden

Delen