Onze Bodilson shop is vernieuwd!

Onze Bodilson shop is vernieuwd!

Wij worden enthousiast van het Nederlandse woonmerk Bodilson! Want wij zijn van mening dat je met de woonitems van Bodilson elke ruimte in huis sfeer kunt geven. Op onze woonafdeling vind je een volledig, ingerichte shop van het merk Bodilson. Hierin vind je volop inspiratie en alle mogelijkheden die dit merk te bieden heeft. Om jou te voorzien van de laatste trends en nieuwste producten wordt twee keer per jaar de Bodilson shop opnieuw ingericht. 

Daarom presenteren we jullie hieronder graag de vernieuwde shop van Bodilson, volledig ingericht met de nieuwste items. In deze blog lichten we voor jou graag de nieuwste woonitems uit, want wij laten jou ook graag kennis maken met deze items.

De mooiste meubelen in huis

Binnen de collectie van Bodilson zijn banken in vele verschillende stijlen, materialen en kleuren te vinden. Zo is er voor elk interieur wat wils. Zowel de banken met een stoere lederlook als de stoffen banken met knusse uitstraling passen in ieders interieur. Neem bijvoorbeeld de nieuwe bank Play, een prachtige elementenbank met een modern design. Met deze bank voeg je een speelse touch toe aan jouw interieur. De bank is volledig zelf samen te stellen met verschillende elementen en kenmerkt zicht door haar ronde vormen. Naast dat je zelf jouw eigen combinatie kunt maken van verschillende elementen, kun je ook kiezen uit diverse stoffen en kleuren. Zo past de bank Play altijd in jouw interieur. 

Ben je fan van retro? Dan past eetkamerstoel Vesper perfect bij jou! Deze eetkamerstoel heeft by far een retro look. De rugleuning van de stoel is verkrijgbaar in walnoot- of eikenhout. Daarbij is de zitting in verschillende stoffen te verkrijgen. Deze stoel kun je echt makkelijk combineren en neemt weinig ruimte in beslag. Wel zo handig! En daarbij maakt het zwarte metalen frame de stoel helemaal af. Absoluut een goede toevoeging aan jouw eetkamer.

Eyecatchers boven de eettafel

Wanneer je een prachtige eetkamertafel en stoelen hebt, dan ben je eigenlijk nog niet compleet. Een ware eyecatcher in de vorm van een hanglamp is namelijk onmisbaar. In de nieuwe collectie zitten enkele lampen die een ware toevoeging zijn. Lees dus snel mee! Met de hanglamp Swing hoef je niet verder te zoeken als je op zoek bent naar een echte eyecatcher. De Swing heeft een opvallende uitstraling zonder dat hij overheersend is. Daarnaast geeft de lamp een mooi schaduwspel op zowel de muur als het plafond. Welke lamp ook een prachtig schaduwspel geeft, is de Pion. Een modern oogende lamp met dus ook een prachtig schijnsel op plafond en muur.

Ga je liever voor wat meer bohemian in jouw interieur? Dat kan! In de collectie vind je de handgevlochten lamp Bowl. De authentieke look van deze handgevlochten lamp geeft een boheems accent aan jouw interieur. Doordat de lamp een diameter heeft van 60 centimeter kunnen we toch wel zeggen dat dit een ware eyecatcher is. Net zoals de Bowl geeft ook de hanglamp Raya een boheems accent aan jouw interieur. De lamp is gemaakt van rotan en bamboe. En met een diameter van 48 centimeter mogen we dit ook zeker een lust voor het oog noemen.

Een onmisbaar item

Wij vinden een vloerkleed een onmisbaar item in een interieur. De vloerkleden zijn duurzaam en handgemaakt, wat ervoor zorgt dat elk vloerkleed uniek is. Het gebruik van viscose zorgt voor een mooie diepte in het vloerkleed. De vloerkleden hebben een tapijtrug, wat ervoor zorgt dat het vloerkleed glad op vloer ligt en jij in principe geen onderkleed nodig hebt. Met het Lusa vloerkleed heb je een prachtig, hoogpolig en rond vloerkleed. Het vloerkleed heeft een warme uitstraling en past door het eigentijdse karakter onwijs goed in elk interieur. De Lusa is verkrijgbaar in drie kleuren, namelijk fudge, clay en cream.

Of hoe grappig is vloerkleed Hepar? Eens een keer een ander vloerkleed dan normaal, de Hepar is namelijk een hoogpolig vloerkleed in een organische vorm. Net zoals de Lusa is dit ook een vloerkleed met een warme uitstraling. Door de organische vorm heeft dit vloerkleed een speels effect in elk interieur. Het vloerkleed is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk liver en caramel. 

Ben jij net zo enthousiast over de (nieuwe) woonitems van Bodilson? Kom dan snel langs in de vernieuwde shop! Onze adviseurs staan graag voor je klaar om jou verder te helpen.

Ontdek onze openingstijden

Delen