Dé trend van 2020: verthuizen

Dé trend van 2020: verthuizen

Lukt het je niet om te verhuizen door de huidige woningmarkt? Ga dan verthuizen! Verthuizen is namelijk dé trend van 2020, maar wat is dat eigenlijk? Hieronder leggen we je even haarfijn uit wat het is.

Het galmt al tijden in de wandelgangen. Een, in onze oren, fantastisch woord die de lading van de inhoud volledig dekt. Verthuizen. Op de lijst om het woord van 2019 te vertolken. Helaas niet gewonnen, maar dat maakt ons zeker niet minder enthousiast. Naast dat het woord ‘thuis’ erin zit, is het een trend van het afgelopen jaar die we kunnen omarmen. En ook al is uitleg over het woord ‘verthuizen’ niet echt nodig, we nemen je toch met alle liefde mee naar de volle betekenis.

Verhuizen in je eigen huis

Verthuizen is heel simpel: in je eigen huis verhuizen. En nee, dan hebben we het niet over de bank op een andere plek neerzetten en je niet meer levende planten vervangen voor nieuwe exemplaren. Nee, verthuizen is het compleet veranderen van je interieur in het huis waar je misschien al járen woont. Wat we massaal doen, mede door de krapte op de woningmarkt, is het goed investeren in een fris en nieuw interieur mét kwaliteit en service. En weet je… dat kan gewoon bij Boer Staphorst.

Make-over in je eigen huis

Van je bestaande woning kan je echt iets nieuws maken als je alleen al je woninginrichting aanpast. Je kent die make-over woonprogramma’s vast wel. Saaie inspiratieloze woonkamers krijgen een flinke boost met alleen al het vernieuwen van de vloer. En met een beetje nieuwe aankleding erbij, zoals gordijnen en raamdecoratie, met kleur in behang en verf, heb je een compleet nieuw huis! Een huis waar je nog tijden in kunt wonen. Want waarom zou je verhuizen als je ook kunt verthuizen?

Toch verhuizen?

Even een kleine side-noot: als je wel gaat verhuizen doen we natuurlijk exact hetzelfde. We denken zelfs graag met je mee als je gaat verhuizen naar een nieuwbouwwoning óf als je gaat verbouwen. Want fijn wonen doe je niet alleen in een woning met mooie spullen, het mag ook best praktisch zijn. Maar, als je daar meer van wilt weten moet je gewoon even langskomen.

Bekijk onze openingstijden

Toch zijn we nieuwsgierig… Zou jij graag ‘verthuizen’?

Deze blog is geschreven door Gemma van Thuisin. 

Delen