Laden...

Hoe gaaf is een vloerkleed in de woonkamer?

vloerkleed woonkamer

Over het algemeen is de woonkamer voor veel mensen hét middelpunt van het huis. Een plek waar je heerlijk moet de voeten op de bank kunt genieten van een goed boek, of juist gezellig kunt bijkletsen met vrienden en familie. Met andere woorden, de woonkamer moet een fijne plek zijn. Leg een heerlijk zacht vloerkleed op de grond, in jouw favoriete kleur en je komt niet meer van die bank af!

Finishing touch

Richt de woonkamer helemaal in, zoals jij die voor ogen hebt. Ga je qua styling voor een fauteuil, een 2- of een 3-zits bank, of zelfs voor een grote hoekbank? Bovendien is het belangrijk om de stijl te bepalen, strak en modern, of juist een prachtige vintage sfeer. Voor welke meubels je ook gaat, ze verdienen eigenlijk allemaal wel een compliment.
Met de kracht van een vloerkleed, zullen alle meubels een geheel gaan vormen. Bij Boer Staphorst heb je een ruime keuze, uit vele verschillende vloerkleden! Zo zit er altijd wel eentje bij die perfect past in jouw woonkamer.

TIP! Kijk eens op onze Pinterest, daar vind je de mooiste woonkamers mét vloerkleed!

Ontdek Boer. Pinterest

De juiste keuze

Om je een beetje te helpen bij het kiezen voor het juiste vloerkleed, kun je jezelf een aantal vragen stellen, waardoor de zoektocht iets wat gemakkelijker wordt! Denk bijvoorbeeld aan, wil je een laagpolig of een hoogpolig vloerkleed? In de winter is een hoogpolig vloerkleed heerlijk om je koude voeten in te verstoppen. Terwijl je in de zomer genoegen zal nemen met een laagpolig vloerkleed, die er alleen is om sfeer te brengen!
Een andere afweging is de vorm van het vloerkleed. Ga je voor rond, rechthoekig of een vierkant exemplaar? Daarnaast kun je ook vast bedenken of je een effen vloerkleed wilt, of juist een met een sierlijk patroon! Dit is ook erg afhankelijk van de meubels die in de woonkamer staan. Zo past bij een effen bank een vloerkleed met patroon erg goed. Hoe dan ook, ga nooit voor een te klein vloerkleed, ga eerder voor te groot en geef je interieur het grootste compliment wat er is!

Wil jij graag een vloerkleed in de woonkamer? Kom eens langs in de winkel en ontdek de mooiste vloerkleden. Of bekijk ze online!

Shop vloerkleden

Delen