Vloerlampen

Vloerlampen

Een vloerlamp is de ideale oplossing voor een laag plafond. Tegenwoordig zijn er talloze mogelijkheden: van een stoere, industriële vloerlamp tot een houten uitvoering met een landelijke look. Laat je inspireren of kom een kijkje nemen op onze verlichtingsafdeling!

Vele mogelijkheden

Een lampensoort met vele verschillende uitstralingen, van industrieel tot landelijk, welke in ieder interieur past. Wil je graag een warme sfeer in huis creëren? Kijk dan eens naar de stoffen of houten modellen! Vloerlampen kunnen dienen als basisverlichting, maar kunnen ook bijdragen aan de sfeer en het karakter van iedere ruimte. Door de lichtstralen omhoog te richten kun je de kamer hoger laten lijken, of een bijzonder plekje in de kamer uitlichten door de lamp daarop te richten! Kortom, je kunt alle kanten op.

Vloerlampen met indirect licht

Een vloerlamp met indirect licht wordt vaak gebruikt om sfeer en karakter in de ruimte te creëren. De lampen geven indirect licht door een lampenkap met een ludieke vorm. Het stralende licht wordt tegen het plafond en de muur geworpen en straalt van daaruit terug in de kamer. Niet de gehele kamer wordt verlicht, maar slechts een hoek. De lampen zijn in verschillende materialen, kleuren en modellen verkrijgbaar. Kies bijvoorbeeld een lamp van It's about Romi met een houten voet, om zo een landelijke look te creëren.

Booglamp

Een andere soort vloerlamp is de booglamp, om zo heerlijk vanuit je luie stoel toch genoeg licht te hebben. Denk bijvoorbeeld aan een booglamp uit de collectie van Lucide. Dé oplossing wanneer er geen ruimte of mogelijkheid is om een hanglamp te plaatsen, maar er toch genoeg licht moet zijn.

Vloerlampen met gericht licht

Doordat de lichtstralen gericht schijnen wordt de aandacht op een bepaald gedeelte van de kamer gericht. Om zo bijvoorbeeld extra licht te creëren om de krant te lezen aan de eettafel. Je kunt  eindeloos variëren met de verschillende verlichtingsmogelijkheden die deze vloerlampen bieden.

Kortom, eindeloos variëren met vloerlampen van Boer Staphorst. Kom langs op onze verlichtingsafdeling en ontdek het complete assortiment!

Ontdek ons online assortiment

Delen