Laden...

Fleur jouw muur op met wanddecoratie

Fleur jouw muur op met wanddecoratie

Wanddecoratie aan de muur kan eigenlijk niet ontbreken in je inrichting! Het fleurt je muur binnen no-time heel gemakkelijk op. In onze winkel hebben we een speciale hoek met alleen maar wanddecoratie; wanddecoratie die je wel aan de muur wilt hebben hangen. Het leuke aan deze hoek is dat deze helemaal zelf is samengesteld door onze inkopers. En we laten je daarom graag zien welke merken wij aan onze collectie hebben kunnen toevoegen.

Onze wanddecoratie merken

We hebben vele mooie merken aan wanddecoratie zoals IXXI, Urban Cotton en Story Tiles. Met de items creëer je zeker een feestje aan je muur! Kun jij een keuze maken tussen de leuke en verschillende wanddecoratie?

Natuurfotografie in de puurste vorm

Het merk Liljebergs is een verzameling afbeeldingen, gebaseerd op de macrofotografie van insecten en andere objecten uit de natuur door Göran Liljebergs. Het wordt omschreven als natuurfotografie in zijn puurste vorm. De ‘fotomodellen’ leent Göran meestal van het Zweeds natuurhistorisch museum in Stockholm, waar hij lid is van de entomologische vereniging.

Kunst op een tegeltje

De collectie van Storytiles bestaat uit oude oer-Hollandse tegeltjes en moderne tegeltjes die stuk voor stuk handgemaakt zijn. Voor een aantal tegeltjes uit de collectie werkt Storytiles samen met kunstenaars en illustrators waardoor elk tegeltje zijn eigen verhaal krijgt en vertelt. Er is ook samengewerkt met het Van Gogh museum, dus echte kunst op een tegeltje.

Bekijk hier de Storytiles

Dé ultieme eyecatcher voor ieder interieur

Iedereen kent de klassieke muursticker vast nog wel. Maar de Groovy Magnets is een magneetsticker als een heruitvinding van de klassieke muursticker. Alle magneetstickers hebben een speelse vormgeving; van een konijn in de kinderkamer tot aan een chique vogelprint boven je dressoir. Aan iedereen is gedacht! De magneetstickers zijn een leuke toevoeging aan je interieur om zo op een vrolijke manier jouw leukste foto’s of kaartjes op te hangen.

Jouw persoonlijke wanddecoratie

Voor velen van jullie klinkt IXXI waarschijnlijk al bekend in de oren. Deze wanddecoratie bestaat uit vierkante kaarten en koppelkruisjes. Je bepaalt dan zelf de vorm, het formaat en de afbeelding(en) of persoonlijke foto‘s. De kaarten zijn makkelijk te wisselen of aan te vullen, zo kun je heel gemakkelijk de uitstraling van een kamer veranderen!

Bekijk hier de IXXI collectie

Anders dan anders

KEK Amsterdam staat erom bekend dat zij muurdecoratie maken die net even anders is. Zo zijn KEK Amsterdam producten verrassend, verfrissend en een tikje eigenzinnig. Op onze wanddecoratieafdeling vind je voornamelijk prints van exotische vogels, botanische tekeningen en geschilderde bloemen uit het Rijksmuseum geprint op één stuk hout. De houten panelen hebben een aluminium ophangsysteem aan de achterkant waarmee je het paneel daarna zwevend aan je muur kunt bevestigen.

Een unieke wand met een wandkleed

Urban Cotton heeft een unieke collectie aan wandkleden die gemaakt zijn van 100% biologisch katoen. Zo word je wand niet alleen een statement, maar creëer je ook gelijke een warme uitstraling in huis. Ook in een klein huis kan dit prima. Want een item met grote afmetingen laat de ruimte groter lijken.

Natuurlijke prints aan de muur

Olislagers is een klein designmerk, opgericht door de creatieve natuurliefhebber Birgitt Olislagers. Niet heel gek dus dat de gehele collectie van Olislagers bestaat uit natuurlijke prints. Vanuit de studio in Maastricht maken ze illustraties en interieuraccessoires. Hierbij kun je dan denken aan botanische borduurringen, posters en kaartjes.

Voor binnen en buiten

Misschien zegt de naam Peter Bosman je wel iets? Dit Nederlandse merk is namelijk vooral bekend om zijn schilderijen, maar nu hebben ze iets nieuws! In de collectie vind je nu namelijk ook aluminium schilderijen en ronde wandhangers die zowel geschikt zijn voor binnen en buiten!

Nieuwsgierig geworden naar onze wanddecoratie afdeling en de verschillende merken die we aanbieden? Breng dan eens een bezoekje aan onze winkel & ontdek de mogelijkheden!

Bekijk hier onze openingstijden

Delen