Een tijdloze witte badkamer

Een tijdloze witte badkamer

Een witte badkamer is en blijft populair. De witte kleur zorgt niet alleen voor een mooie ruimtelijke uitstraling, de kleur is ook nog eens ontzettend tijdloos, waardoor u ontzettend lang kunt genieten van uw badkamer. Door de witte kleur te combineren met leuke accenten, materialen en patronen wordt uw badkamer alles behalve saai! Doe inspiratie op voor uw witte badkamer!

De perfecte witte badkamer

Het is geen wonder dat wit een populaire kleur is voor in de badkamer. Het zorgt voor een heldere, frisse uitstraling. Precies wat je wilt in de badkamer! Het mag een plek zijn die stijlvol is, en waarin je heerlijk tot rust kunt komen. Bovendien is de kleur tijdloos, over tien jaar zul je nog altijd van de badkamer kunnen genieten. Dankzij de witte kleur lijkt de ruimte ook groter. Ideaal, aangezien de meeste badkamers zich in een kleine ruimte bevinden.

Ontdek de mooiste moderne badkamers

Mooie witte elementen

U kunt zelf bepalen hoeveel wit u in de badkamer wilt toepassen. Een compleet witte badkamer kan zorgen voor optimale rust, maar kan ook een koude uitstraling geven. Een mooi element om in een witte kleur te kiezen, is het badkamermeubel. Deze als een soort van blikvanger in de badkamer, is een mooi startpunt. Deze kun je dan naar eigen wens combineren met kleuren naar jou keuze. Door bijvoorbeeld kleur terug te laten komen in de tegels. Ga voor een speciale wandtegel in een lijn, mozaïektegels of betegel één wand met een afwijkende sfeervolle tegel. U kunt natuurlijk ook kleiner beginnen, door witte accessoires in de badkamer te plaatsen. Wit is prachtig te combineren met allerlei kleuren en materialen!

De juiste badkamerstijl

Wit is bij uitstek dé kleur om in iedere stijl toe te passen. Alles komt immers mooi uit op een witte achtergrond. Natuurlijke materialen zoals hout en natuursteen zijn een goede combinatie met wit en zorgen voor een warme, landelijke stijl. Wilt u liever een strakke, moderne badkamer? Gebruik dan glazen materialen in combinatie met wit of kies ervoor om het wit te combineren met een contrastkleur zoals zwart.

Bent u helemaal overtuigd en wilt u graag een witte badkamer bij u thuis? Kom eens langs in de showroom, onze badkameradviseurs helpen u graag!

Bekijk de openingstijden

Delen