Een tijdloze witte keuken

Een tijdloze witte keuken

De witte keuken is een trend die het al jaren lang ontzettend goed. De populaire keuken stijl is dan ook goed te combineren met welke interieurstijl dan ook. Bovendien is een witte keuken ontzettend tijdloos, waardoor u jaren lang kunt genieten van uw keuken. De lichte tinten in de ruimte zorgen voor veel ruimte, rust en overzicht. Combineer een stijlvolle, witte keuken op uw manier en deel deze volledig naar uw smaak in!

De perfecte witte keuken

Het fijne van een witte keuken is dat deze hoe dan ook in uw interieur past. Bovendien is een witte keuken ontzettend stijlvol. Combineer de keuken met een kleur naar uw keuze en maak de keuken helemaal eigen! Kies bijvoorbeeld voor donker werkblad, een opvallende kleur voor de achterwand of juist accessoires in uw favoriete kleur. Zo krijgt de keuken geen koele uitstraling, maar geeft u de keuken een warme en knusse look.

Het is belangrijk om te kijken naar de juiste opstelling voor uw witte keuken. Wanneer u opzoek bent naar een chique keuken, ga dan bijvoorbeeld voor een hoogglans witte keuken, met een ruim kookeiland. Het eiland zal voor een verfijnd en elegante uitstraling zorgen en de hoogglans kleur zal de keuken voorzien van extra veel licht. Wanneer uw in een hele lichte ruimte komt te staan, is een mat witte keuken een betere keuze.

Ontdek keukens met een kookeiland

De juiste materialen

Wit kan op vele manieren toegepast worden in de keuken. Ga bijvoorbeeld voor een glanzende witte tegels op de achterwand, in combinatie met een stoer betonnen werkblad met authentieke details. Op deze manier ontstaat er een mooi contrast in de keuken. Deze kunt u ook opzoeken door wit met andere kleuren en materialen te combineren. Een andere goede optie is bijvoorbeeld een witte keuken met een houten werkblad. Door deze twee met elkaar te combineren krijgt de keuken een warme, huiselijke touch.

Lees meer over een houten werkblad

Stijlvolle witte elementen

Breng witte in uw keuken op een subtiele manier. Zo haalt u wel het tijdloze gevoel van wit in huis, zonder een hele hoop te moeten aanpassen.

Witte tegels

Wanneer u graag een minimalistische look in de keuken wilt, is het gebruik van witte keukentegels een goede optie! De keuken zal hierdoor een luxe uitstraling krijgen. Bovendien kunt u de keukenwand gemakkelijk schoon houden.

Wit keukenblad

Wilt u een echte eyecatcher in de keuken? Ga dan voor een wit keukenblad! Denk bijvoorbeeld aan een ontzettend stijlvol aanrechtblad van marmer. Combineer deze met grijze keukenkastjes en geef zo de keuken een moderne look.

Witte spoelbak

De spoelbak is tegenwoordig ook een goede optie voor in de keuken. Deze zijn beschikbaar in graniet. Kies bijvoorbeeld voor een witte spoelbak en combineer deze met een zwart werkblad, zo ontstaat er een stijlvol contrast. Een andere goede optie is de combinatie tussen wit en beton!

Bent u helemaal overtuigd en wilt u graag een witte keuken bij u thuis? Kom eens langs in de showroom, onze keukenadviseurs helpen u graag!

Bekijk onze openingstijden

Delen