DeWalt XR Bandschroefmachine

DeWalt XR Bandschroefmachine

Het plaatsen van gipsplaten kan nu nog sneller met de nieuwe XR bandschroefmachine DCF620P2K van DeWALT. Het gebruiken van deze bandschroefmachine zorgt voor veel comfort tijdens een klus.

Sneller werken

De werkzaamheden op een goede en snelle manier kunnen uitvoeren dat wil iedereen. Met de nieuwe XR bandschroefmachine is dat mogelijk. Door de innovatieve Brushless motor en hoge capaciteit accu’s is het mogelijk om per acculading 3500 schroeven in metalen panelen te plaatsen tot maar liefst 6000 schroeven bij houten panelen. Ideaal voor alle grote klussen.

Langer werken

Gereedschap moet betrouwbaar zijn en naar behoren functioneren zodat je heerlijk ongestoord kan doorwerken tijdens een klus. Met de XR bandschroefmachine DCF620P2K is dit mogelijk. De machine is voorzien van een soepel-lopend bandschroefmechanisme waardoor de kans op vastlopers fors minder is geworden en halverwege stoppen niet meer nodig is.

Ideaal voor intensief gebruik
Een bandschroefmachine wordt vaak gebruikt tijdens grote klussen. Bij het ontwerp van de nieuwe XR bandschroefmachine DCF620P2K van DeWALT is hiermee rekening gehouden;

  • Lichtgewicht machine
  • Ergonomisch ontwerp
  • Geschikt voor nauwe ruimtes
  • Sleutelvrij te roteren
  • Perfect voor lastige hoeken

Langere levensduur
Een bandschroefmachine reinigen is altijd een aanrader, vooral bij intensief gebruik. Door het open ontwerp van de nieuwe XR bandschroefmachine is de voorzijde eenvoudig te reinigen waardoor de levensduur vergroot wordt.

De XR bandschroefmachine DCF620P2K is compact, lichtgewicht en snel. Kortom, een machine waar je op kunt bouwen.

Delen