Onze badkamerservice

Bij Boer Badkamers bent u verzekerd van kwaliteit, duidelijkheid en een goede service. Wij hebben alle expertise in eigen huis en daardoor kunt u tijdens elke fase van de badkamer bij ons terecht. Wij adviseren, bezorgen, monteren en ook voor de service na aankoop heeft u te maken met eigen mensen. Op deze wijze weet u altijd waar u terecht kunt.

Met onze badkamerservice bent u verzekerd van:

 • Persoonlijk advies van eigen badkameradviseurs
 • Goede badkamerservice
 • Vijf jaar garantie op uw complete badkamer
 • Duidelijkheid over kosten
 • Hoogwaardige badkamermerken
 • Vast contactpersoon
 • Eigen badkamermontage

Onze werkwijze

Bij Boer Staphorst hanteren we de badkamerformule van Baderie en werken we met duidelijke garanties. Dankzij deze garanties heeft u de zekerheid dat u altijd weet waar u aan toe bent. De badkamerservice blijft van kracht, van begin tot einde. We lopen samen met u de route naar een badkamer zoals u deze voor ogen hebt. Hierbij maakt Boer Badkamers gebruik van het vijf stappenplan: inspireren, kiezen, ontwerpen, realiseren en genieten! Op deze manier realiseren we samen uw droombadkamer.

Door onze transparante en eerlijke werkwijze beoordelen klanten ons gemiddeld met een 9.4 op Qasa.

De vier zekerheidsgaranties van Boer Staphorst

 • Boer Staphorst garantie – Bij oplevering van uw badkamer ontvangt u van ons een Garantie Certificaat. Hiermee bieden wij u vijf jaar volledige garantie op uw complete badkamer, inclusief installatie.
 • Duidelijkheid over kosten – U heeft bij Boer Staphorst de zekerheid dat er geen onverwachte kosten zijn. De prijzen van onze badkamers zijn helder en we geven u altijd duidelijkheid over eventuele bijkomende kosten.
 • Vast contactpersoon – Bij Boer Staphorst heeft u contact met één adviseur en tijdens de realisatie met één installateur. Zo heeft u altijd een vast contactpersoon. Alle expertise hebben we in eigen huis, u heeft altijd te maken met eigen mensen van Boer Staphorst.

Eigen badkameradviseurs

Bij Boer Badkamers hebben we een ruim aanbod badkamers in verschillende stijlen waardoor u voor vele keuzes komt te staan. Hiervoor kunt u bij ons terecht voor inspiratie, advies en informatie. Onze badkameradviseurs helpen u graag door middel van persoonlijk advies. Samen zorgen wij ervoor dat uw adembenemende badkamer werkelijkheid wordt en u iedere dag kunt genieten in een prachtige badkamer.
Bij Boer Badkamers hebben we alle expertise in eigen huis. Zo heeft u altijd te maken met eigen mensen van Boer Staphorst. Hierdoor kunnen wij zelfs de volledige coördinatie van uw nieuwe badkamer op ons nemen. Wel zo handig, omdat u alles bij één aanspreekpunt neerlegt. Door regelmatige bijscholing zijn onze badkameradviseurs altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Badkamerservice

Badkamer bezorgen

Badkamer bij Boer Staphorst gekocht? Maak gebruik van onze bezorgservice. Met veel plezier bezorgen wij de badkamer bij u thuis.
Op de orderbevestiging wordt de verwachte afleverdatum weergegeven, wanneer de badkamer binnen is, kan deze vanaf een bedrag van 2.500 euro gratis bij u thuis worden bezorgd! Uiteraard kan elke gewenste bestelling thuis bezorgd worden, daarvoor berekenen wij een tarief per kilometer. Informeer naar de tarieven in onze winkel.
Wilt u liever zelf  uw bestelling komen afhalen? Maak gratis gebruik van onze aanhangwagenservice.
Bekijk onze algemene voorwaarden voor uitgebreide informatie over het afleveren van producten.

Eigen badkamermontage

Kwaliteit en zekerheid is van begin tot eind gegarandeerd met onze eigen badkamermonteurs. Wij vinden het belangrijk dat uw nieuwe badkamer vakkundig en nauwkeurig wordt gemonteerd zodat u direct kunt genieten van uw nieuwe badkamer.
Het is ook mogelijk dat wij de volledige coördinatie van uw badkamer op ons nemen. Wel zo handig, omdat u alles bij één aanspreekpunt neerlegt. Daarnaast zorgen we ervoor dat alles schoon en netjes wordt achtergelaten.
De voordelen van onze eigen badkamermontage:

 • Échte vakmensen
 • Alles in eigen beheer
 • Heldere aansluitschema’s
 • Eén aanspreekpunt
 • Service van absolute topkwaliteit!

Dankzij onze eigen badkamermonteurs kunt u erop vertrouwen dat uw nieuwe badkamer in handen is van echte vakmensen! Vraag op onze badkamerafdeling naar de algemene montagevoorwaarden.

Schoonmaakservice badkamers

Een sprankelende nieuwe badkamer zeggen we geen nee tegen! Daarom heeft u het voordeel als u een badkamer bij Boer Staphorst koopt dat u een coupon ontvangt voor een gratis eenmalige schoonmaak door Armada Clean. Uw badkamer zal er stralend uitzien!
Armada Clean is een schoonmaakbedrijf met professionele schoonmakers. Wilt u graag gebruik maken van de schoonmaakservice? Volg dan de stappen op de coupon, deze ontvangt u bij aankoop van uw nieuwe badkamer!

Service na aankoop

Onze badkamerservice gaat ook door na aankoop van uw badkamer. Wij willen dat u na aankoop tevreden bent en blijft. Mocht het voorkomen dat er een probleem is ontstaan na aankoop dan staan onze mensen van de serviceafdeling graag voor u klaar. Samen met u wordt er gekeken naar de beste oplossing.
Een mankement is altijd vervelend voor beide partijen. Het kan voorkomen dat u opeens ziet dat uw nieuwe badkamermeubel is verkleurd waarbij u zich meteen afvraagt wat u moet doen. Wij adviseren u om meteen contact met ons op te nemen zodat het zo snel mogelijk naar tevredenheid opgelost kan worden. U kunt uiteraard ook bij ons terecht wanneer uw badkamer al een aantal jaren oud is en er is een mankement ontstaan.

Heeft u een mankement in uw badkamer? Neem meteen contact op met onze serviceafdeling. U mag een e-mail sturen naar service@boer-staphorst.nl of telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 0522-466800.

Badkamerservice

Kortingspas bij aankoop

Wist u dat u bij aankoop van een badkamer een kortingspas van Boer Staphorst ontvangt? Hiermee profiteert u een jaar lang van 10% korting op bijna al uw aankopen.
Wij kunnen ons goed voorstellen dat u niet alleen een nieuwe badkamer nodig heeft in uw woning. Bent u bezig met een complete verbouwing dan kunt u met de kortingspas vele materialen extra voordelig aanschaffen. Heeft u een nieuwe badkamer en wilt u daarbij nog mooie accessoires en handdoeken, dan krijgt u ook hierop 10% korting. Uw kortingspas is maar liefst 1 jaar geldig waardoor u het gehele jaar van deze korting kunt profiteren.

Voorwaarden kortingspas

 • De korting wordt bij de kassa, op vertoon van de kortingspas, berekend.
 • Er wordt geen korting gegeven bij aankoop van actieartikelen, artikelen van de keuken- en sanitair- afdeling op de eerste etage (uitgezonderd accessoires), artikelen aangekocht op de webshop en artikelen met een speciaal afgesproken prijs.

Alvast inspiratie op doen?

Laat u inspireren door onze badkamers. Klik op de stijl dat het meest bij u past. En neem een kijkje in onze badkamershowroom voor een eerste indruk.

Badkamerservice - Moderne badkamers Badkamerservice - Landelijke badkamers

Badkamerservice - Industriële badkamers Badkamerservice - Showroom badkamers

Bent u overtuigd van onze badkamerservice en wilt u graag een échte Boer Badkamer? Wij helpen u graag aan de hand van een persoonlijk advies. Maak hieronder een afspraak zodat wij u gelijk kunnen helpen bij een bezoekje aan onze showroom.

Maak vrijblijvend een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak

 • Let op: we hebben alleen op donderdag en vrijdag koopavond, dus op deze dagen kunt u alleen een afspraak 's avonds inplannen. Momenteel is er alleen op donderdag koopavond, i.v.m. de Coronacrisis hebben we tot nader order geen koopavond op de vrijdag.
 • * verplichte velden

De verspreiding van het Coronavirus heeft grote impact op ons allemaal. Boer Staphorst is gewoon geopend, maar hanteert aangepaste openingstijden. Wij verwelkomen u ook nu graag in onze winkel, waar we strenge voorzorgsmaatregelen hebben getroffen op basis van de richtlijnen van het RIVM. Ook een afspraak inplannen met onze medewerkers is natuurlijk mogelijk, zo bent u verzekerd van deskundig advies tijdens uw bezoek!

 

Lees hier alles over onze voorzorgsmaatregelen en aangepaste openingstijden