Persoonlijk advies van onze badkameradviseurs

Wilt u graag meteen geholpen worden bij een bezoek aan onze badkamershowroom? Maak dan van te voren vrijblijvend een afspraak. Onze badkameradviseurs staan voor u klaar met informatie en advies.

 Villeroy Boch Badkamer Memento2

Coronacrisis

Wij vinden de gezondheid van onze klanten en medewerkers heel belangrijk en willen u dan ook vragen om de regels gesteld door het RIVM in acht te nemen.
Voelt u zich niet lekker, grieperig, verkouden e/o hoesten dan willen wij u dringend verzoeken om niet naar onze showroom te komen en de afspraak op een later moment in te plannen.
Verder willen wij u verzoeken om zoveel mogelijk de voorgestelde afstand tot elkaar te bewaren en vooral niet met meer personen te komen dan strikt noodzakelijk is. Om die reden vragen wij u om uw kinderen niet mee te nemen naar onze showroom.

Maak vrijblijvend een afspraak

Vul hier uw gegevens in met daarbij de gewenste datum en tijd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het definitief vastleggen van de afspraak.

  • Let op: we hebben alleen op donderdag en vrijdag koopavond, dus op deze dagen kunt u alleen een afspraak 's avonds inplannen. Momenteel is er alleen op donderdag koopavond, i.v.m. de Coronacrisis hebben we tot nader order geen koopavond op de vrijdag.
  • * verplichte velden

De verspreiding van het Coronavirus heeft grote impact op ons allemaal. Boer Staphorst is gewoon geopend, maar hanteert aangepaste openingstijden. Wij verwelkomen u ook nu graag in onze winkel, waar we strenge voorzorgsmaatregelen hebben getroffen op basis van de richtlijnen van het RIVM. Ook een afspraak inplannen met onze medewerkers is natuurlijk mogelijk, zo bent u verzekerd van deskundig advies tijdens uw bezoek!

 

Lees hier alles over onze voorzorgsmaatregelen en aangepaste openingstijden