Boer Keukens

Daar staat u dan, aan het begin van de zoektocht naar een nieuwe keuken, de mogelijkheden lijken oneindig. Begin met oriënteren vanaf de bank en bekijk alle keukenstijlen die Boer Staphorst u te bieden heeft! We maken u wegwijs met onze keukeninspiratie, om zo een keuken te vinden die naadloos aansluit op uw leven, ritme en dat van uw gezin! We delen trends op het gebied van kookmogelijkheden en innovatief keukenapparatuur. Want een stijlvolle keuken met comfort en ruimte: dát is pas prettig wonen. Betaalbaar en te combineren tot uw droomkeuken compleet is, perfect voor eindeloos kokkerellen en puur genieten.

Bij Boer Keukens kiest u voor service en kwaliteit. Want een keuken is voor ons pas af, als uw droomkeuken staat en u er comfortabel van kunt genieten. Daarom bieden wij u deskundig advies op maat, van het begin tot het eind.

Bij Boer Keukens bent u verzekerd van;

  • 100% betrouwbaarheid
  • persoonlijk advies gericht op uw wensen
  • 3D-ontwerp en installatietekening
  • gerenommeerde Hollandse en Duitse keukenmerken
  • vakkundige montage door onze eigen monteurs
  • topkwaliteit met de laagste prijsgarantie
  • geen aanbetaling

Zullen we samen opzoek gaan naar uw ideale keuken?

inspiratie nodig?

Laat u inspireren door de laatste trends en tips. En in onze blogs vindt u heerlijke gerechten om zelf uit te proberen.

Ga naar onze blog >

De verspreiding van het Coronavirus heeft grote impact op ons allemaal. Boer Staphorst is gewoon geopend, maar hanteert aangepaste openingstijden. Wij verwelkomen u ook nu graag in onze winkel, waar we strenge voorzorgsmaatregelen hebben getroffen op basis van de richtlijnen van het RIVM. Ook een afspraak inplannen met onze medewerkers is natuurlijk mogelijk, zo bent u verzekerd van deskundig advies tijdens uw bezoek!

 

Lees hier alles over onze voorzorgsmaatregelen en aangepaste openingstijden