Showroomkeukens

Er zijn oneindig veel mogelijkheden, als het gaat om keukenstijlen, opstellingen, materialen en kleuren. Het is dan ook goed om alles eens in het echt en van dichtbij te bekijken. Bij Boer Staphorst hebben we dan ook een prachtige showroom waarin de nieuwste trends en innovatieve technologieën te zien zijn. Kom eens langs en laat u inspireren!

Lees meer over onze showroomkeukens >

Showroomkeukens - JH_L0620 kopie╠êren Inspiratie Pagina Keukens - Showroomkeuken - VTWonen - JH_L0603 kopie╠êren

 Inspiratie Pagina Keukens - VTWonen - Showroomkeukens - JH_L0616 kopie╠êren

 

vtwonen - showroomkeukens - JH_L0357-kopie╠êren-min Keuken Inspiratie - Showroomkeukens - JH_L0361 kopie╠êren-min

Showroomkeukens - JH_L0594 kopiëren-min Inspiratie Pagina Keukens - VTWonen - Showroomkeukens

Ontdek ook de andere keukenstijlen! >

Heeft u genoeg inspiratie opgedaan, maar wilt u het graag eens in het echt bekijken? Kom eens langs en ontdek onze prachtige keukenshowroom! Samen met onze eigen keukenadviseurs brengen we uw ideeën tot leven. Wilt u gelijk geholpen worden bij een bezoekje aan onze showroom?

Plan uw afspraak >

De verspreiding van het Coronavirus heeft grote impact op ons allemaal. Boer Staphorst is gewoon geopend, maar hanteert aangepaste openingstijden. Wij verwelkomen u ook nu graag in onze winkel, waar we strenge voorzorgsmaatregelen hebben getroffen op basis van de richtlijnen van het RIVM. Ook een afspraak inplannen met onze medewerkers is natuurlijk mogelijk, zo bent u verzekerd van deskundig advies tijdens uw bezoek!

 

Lees hier alles over onze voorzorgsmaatregelen en aangepaste openingstijden