Keukenrenovatie

In plaats van een geheel nieuwe keuken installeren, kan Boer Keukens u ook helpen om uw keuken te renoveren.

Wanneer kiezen voor renovatie?

Een keukenrenovatie is ideaal wanneer de basis van uw keuken goed is, maar u wel toe bent aan een nieuw werkblad of moderner apparatuur. Of het nu gaat om een vaatwasser, afzuigkap of meer kastruimte. Met een paar slimme ingrepen kan uw keuken een geheel nieuwe uitstraling krijgen. Daarbij zijn moderne (inbouw)apparaten vaak ook zuiniger.

Geïnteresseerd wat Boer Keukens op het gebied van renovatie voor u kan betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze keukenadviseurs. Zij voorzien u graag van de mogelijkheden en kosten.

Klik hier voor een indicatie van de kosten voor keukenrenovatie >

Maak vrijblijvend een afspraak

Vul hier uw gegevens in met uw voorkeursdatum en tijd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het vastleggen van een definitieve afspraak.

  • Let op: we hebben alleen op donderdag en vrijdag koopavond, dus op deze dagen kunt u alleen een afspraak 's avonds inplannen. Momenteel is er alleen op donderdag koopavond, i.v.m. de Coronacrisis hebben we tot nader order geen koopavond op de vrijdag.
  • * verplichte velden

De verspreiding van het Coronavirus heeft grote impact op ons allemaal. Boer Staphorst is gewoon geopend, maar hanteert aangepaste openingstijden. Wij verwelkomen u ook nu graag in onze winkel, waar we strenge voorzorgsmaatregelen hebben getroffen op basis van de richtlijnen van het RIVM. Ook een afspraak inplannen met onze medewerkers is natuurlijk mogelijk, zo bent u verzekerd van deskundig advies tijdens uw bezoek!

 

Lees hier alles over onze voorzorgsmaatregelen en aangepaste openingstijden