Alles voor thuis, nu bij jou thuis!

Heb jij vragen over je keuken, badkamer, interieur, tuin of andere woonvragen en wil je graag advies aan huis ontvangen? Onze adviseurs komen graag op veilige afstand bij jou thuis om jou te voorzien van het juiste advies. Wij nemen dan de gewenste kleur- en stofstalen en waar mogelijk de producten mee. Uiteraard houden wij ons tijdens een thuisadvies aan de gestelde RIVM richtlijnen.

Tijdens een thuisadvies ontvang je advies over het product, hoe je dit het product goed kunt stijlen in jouw interieur. Maar ontvang je ook technisch advies en waar nodig meten wij het product in.

In zes stappen naar onze aan huis service:

1. Vul het afspraakformulier in via één van onderstaande links. Staat de gewenste productgroep hier niet bij, bel ons dan via 0522-466800 of mail naar [email protected]Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en de tijd zo effectief mogelijk te gebruiken geven onze keuken- en badkameradviseurs momenteel geen thuisadvies, een afspraak maken is natuurlijk wel gewoon mogelijk!

Het is ook mogelijk om een compleet interieuradvies te ontvangen van één van onze interieurstylistes. Ontdek de mogelijkheden van ons complete interieuradvies. 

2. Onze adviseur rijdt naar je toe. Voordat wij naar binnen gaan, desinfecteren wij onze handen en zetten we een mondkapje op. 

3. Vervolgens pakken wij de gewenste stof- en kleurstalen en waar nodig de producten uit de auto. Wij hebben de mogelijkheid om stof- en productstalen mee te nemen van gordijnen, meubelen, banken, fauteuils, vloeren en kasten. Mocht je een leuk product in onze winkel hebben gezien, dan maken wij een overweging of er ook de mogelijkheid is om het product op zicht mee te nemen en uit te testen. 

4. Wanneer wij binnen zijn, houden we ons aan de RIVM richtlijnen en vertellen we je graag meer over het artikel.

5. Hebben wij producten meegenomen, dan kun je deze uitproberen. Zo kun je direct zien of deze bij de rest van het interieur past. Aan de hand van stalen laten we eventuele andere opties zien.

6. Heb je vervolgens interesse in het product? Dan overhandigen we jou de offerte.

Met de aan huis service van Boer Staphorst krijg je de service zoals je gewend bent uit onze winkel, maar dan bij jou thuis!