Boer webshop

Online winkelen is mogelijk bij Boer Staphorst. Hierop is een deel van ons assortiment verkrijgbaar. U heeft gratis verzending boven de 40 euro, en voor 17.00 uur besteld is morgen in huis*. Alle voordelen van de Boer webshop:

Onze webshop >

Afhalen in de winkel of bestel online
Online winkelen is mogelijk in onze Boer webshop. In de webshop is een deel van ons assortiment verkrijgbaar en eenvoudig te bestellen. Het voordeel is dat wij naast onze webshop een fysieke winkel hebben. Hierdoor is het ook mogelijk om alleen online te oriënteren en in de fysieke winkel tot aankoop over te gaan. Kies voor de wijze dat bij u past, u heeft bij ons de keus.

Voor 17.00 uur besteld, morgen in huis
Besteld u voor 17.00 uur dan ontvangt u uw bestelling de volgende dag in huis, mits het op voorraad is. Bestellingen die u op zaterdag of zondag voor 17.00 uur plaatst worden de dinsdag daarop bezorgd. In de orderbevestiging staat de bezorgdatum aangegeven, mocht het door overmacht niet worden gehaald ontvangt u hier per e-mail of telefoon bericht van.

Gratis verzending boven de 40 euro
Heeft u een bestelling boven de 40 euro? Dan hoeft u geen verzendkosten te betalen! Natuurlijk kunt u ook altijd gratis uw bestelling afhalen in onze winkel.

Afhaalservice
Wij hebben een eigen afhaalservice in onze winkel. Hierdoor is het mogelijk om uw online bestellingen af te halen bij ons in de winkel. Tijdens het plaatsen van de order maakt u de keuze voor ‘afhalen in de winkel’. Zodra de bestelling in onze winkel ligt ontvangt u een e-mail met de boodschap dat de bestelling afgehaald kan worden. Zo heeft u geen bezorgkosten en hoeft u niet de hele dag thuis te blijven.

Kennis van specialisten
Op elke afdeling in onze winkel werken er mensen met gespecialiseerde vakkennis. Heeft u tijdens het afhalen nog vragen over uw bestelde producten, vraag naar onze specialisten en zij helpen u graag verder.

Zekerheid van een echte winkel
Boer webshop is een onderdeel van Boer Staphorst. Hierdoor heeft u bij een online bestelling dezelfde zekerheid en garantie als bij onze winkel. Voor de webshop en de winkel gelden dezelfde richtlijnen voor retourneren, service en kwaliteit. Er is geen onderscheid. Bij vragen over online producten staan onze gespecialiseerde medewerkers in de winkel voor u klaar. Dat is uw zekerheid bij Boer webshop.