Industriële deuren van Bruynzeel

Na al die jaren is industrieel wonen nog steeds één van de grootste trends op het gebied van interieur. Overal in huis vind je de industriële elementen terugkomen, zo ook in de deuren. Na de industriële deuren van Skantrae en Austria komt nu ook Bruynzeel met industriële deuren. Je creëert een stijlvolle, moderne & industriële look in huis met de zwarte, metalen deuren van Bruynzeel. 

Bekijk de deuren van Skantrae en Austria >

Stel je ideale industriële deur zelf samen

De deuren van Bruynzeel zijn verkrijgbaar in verschillende soorten deuren, namelijk als draaideur, taatsdeur, schuifdeur en zweefdeurkast. Je ideale deur stel je dus in feite helemaal zelf samen.

De kers op de taart in je interieur

Kies bijvoorbeeld voor het beproefde model van de draaideur, met of zonder vaste panelen. Dit is echt een mooie deur die aansluit op de rest van de industriële inrichting. De draaideur is een gevestigd deurmodel dat toepasbaar is in vrijwel iedere kamer. Het strakke en industriële ontwerp zorgen er echt voor dat de deur een eyecatcher wordt in het interieur. Een bijpassend metalen kozijn trekt de strakke stijl van de deur door en zorgt voor een geheel. Wanneer je glazen panelen in deur plaatst, zorg je voor een maximale lichtinval in de ruimte. Beschik je over een grotere entree? Dan is dit model ook verkrijgbaar als dubbele draaideur.

Bruynzeel industriële draaideur

Ga voor dé echte blikvanger

Kies voor een taatsdeur als je een bijzonder deurontwerp in je huis wilt. Deze deur kan namelijk geopend worden in beide draairichtingen en draait om een denkbeeldige verticale as. Een taatsdeur heeft geen kozijn nodig en zit verankerd in het plafond of de muur en de vloer. In plaats van een scharnierpunt aan het kozijn, heeft deze deur zijn draaipunt op de onder- en bovenzijde en kan de deur naar binnen en buiten gedraaid worden. Maar voor een extra groots effect kun je ook kiezen voor dubbele taatsdeuren.

Lees meer over taatsdeuren >

Bruynzeel industriële taatsdeur

Ook geschikt voor kleinere ruimtes

Woon je in een kleinere woning en heb je minder ruimte beschikbaar? Dan biedt Bruynzeel jouw de uitkomst met een industriële deur in de vorm van een schuifdeur. Op een stijlvolle manier bespaart een schuifdeur de ruimte. Je deelt de kamer efficiënt en ruimtelijk in zonder dat je rekening hoeft te houden met openslaande deuren. Het industriële ontwerp van deze deur in combinatie met een opvallend en bijpassend schuifsysteem maakt van de deur gegarandeerd een blikvanger. Hier behoort ook een optie tot dubbele schuifdeuren tot de mogelijkheden.

Bruynzeel industriële schuifdeur

Trek het industriële thema door in je slaapkamer

Met behulp van een zweefdeurkast kan het industriële thema in het interieur worden doorgetrokken naar de slaapkamer. Je geeft je garderobekast een moderne en eigentijdse look. Door de combinatie van grote glaspanelen en metalen profielen krijg je gegarandeerd een massief maar open design. Doordat het speciale rolsysteem vakkundig is weggewerkt, lijkt het alsof de deuren voor de kast en boven de vloer zweven. Daarnaast besparen ze ruimte omdat je geen rekening hoeft te houden met draairuimte voor de deuren. Je kunt de zweefdeurkast volledig naar eigen wens indelen met legplanken, lades en/of hanggedeeltes. Het is mogelijk om te kiezen voor een kast met twee, drie of vier zweefdeuren.

Bruynzeel industriële zweefdeurkast

Keuze van glassoort en grepen

Nadat je de juiste deur hebt gekozen, ga je de deur verder zelf samenstellen. Er is keuze uit verschillende glassoorten zodat de deur helemaal naar eigen wens samengesteld kan worden en aansluit bij het complete interieur. Kies bijvoorbeeld voor transparant glas om de ruimtes groter te laten lijken en in elkaar over te laten lopen. Wil je de ruimtes liever afscheiden, kies dan voor matglas dat de ruimtes opdeelt maar wel licht doorlaat. Voor een zweefdeur die ook dient als passpiegel, stel je deze deur eenvoudig samen met spiegelglas.

Bruynzeel industriële deuren - glassoort Bruynzeel industriële deuren - handgrepen

Eén van de vele voordelen van een op maat gemaakte deur is de mogelijkheid die het biedt om verder te personaliseren. Een handgreep naar keuze is dé finishing touch van jouw industriële deur. Kies bijvoorbeeld voor een lange, robuuste handgreep die het lijnenspel van de metalen profielen van de deur volgt. Een meer bescheiden, beugelvormige handgreep biedt optimaal gebruiksgemak. Voor enkele opstellingen is het zelfs mogelijk om geen greep te bevestigen, zo houd je de eenvoud van de deur zoveel mogelijk intact.

Onze specialisten helpen je graag met het kiezen van de juiste deur in de ruimte waar je deze wilt hebben. Nieuwsgierig geworden? Kom dan langs in onze winkel en bekijk de showopstelling van de Bruynzeel industriële deuren.

Ontdek onze openingstijden >

Bruynzeel industriële deuren

4 reacties

 1. Anna - Zijn deze deuren ook in matglas te verkrijgen,voor de badkamer?

  • Danique Pierik - Goedemorgen Anna,

   Bedankt voor je reactie op de industriële deuren van Bruynzeel. Ik heb het even nagevraagd op de deurenafdeling en zij geven aan dat de deuren ook in matglas/melkglas te verkrijgen zijn.

   Het zijn aluminium deuren, dus in principe zijn deze altijd roestvrij en daarmee zouden ze in de badkamer kunnen. Hopende je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

   Met vriendelijke groet,
   Danique Pierik

 2. Eva Krougman - Beste,
  We willen in onze nieuwbouw woning heel graag een mooie aluminium deur. Omdat de gang erg smal is en daaraan ook de deur richting de badkamer en toilet is vinden we het moeilijk een voorstelling te maken hoe het ruimtelijk eruit kan zien. De deur gaat nu open naar de keuken toe en kan niet eens helemaal open. We willen dan ook graag een schuifdeur zonder rails. Is zoiets mogelijk? We horen graag jullie advies

  • Danique Pierik - Goedemorgen Eva,

   Bedankt voor uw reactie op de industriële deuren van Bruynzeel. Ik heb uw vraag doorgestuurd naar onze deurenafdeling. Zij zullen via de mail zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

   Met vriendelijke groet,
   Danique Pierik

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

 • *
  • *