Smoker barbecue

3 Resultaten

per pagina

3 Resultaten

per pagina
filter en sorteer

Op zoek naar een barbecue voor de echte barbecue fanaat? Dan is de smoker barbecue het type barbecue wat je wilt hebben. Wij laten je graag zien waarom dit type model iets voor jou is.

Voor de echte barbecuefanaat

Een smoker bbq is uitermate geschikt wanneer je fan bent van grillen, slow cooking en/of roken. Het extra compartiment aan de zijkant van de barbecue wordt gebruikt voor de kolen of briketten. Op het grote grill oppervlakte leg je het vlees of vis. Dit grote oppervlakte zorgt ervoor dat het vlees of de vis gelijkmatiger wordt bereid. Doordat je het vlees of de vis zo dicht mogelijk bij de stookunit legt, gaat het schroeien. Dus dit kun je goed gebruiken bij steaks en biefstuk. Links of in de toren van de smoker barbecue kun je het vlees sappig op garing brengen. Zo bereid je hamburgers, hotdogs, vis of groente geheel naar eigen smaak.

Weber doet echt alles voor de perfecte smaak, zelfs als ze daar een nieuw soort barbecue voor moeten ontwikkelen. En wij kunnen wel stellen dat dit toch wel de meest innovatieve barbecue is in de geschiedenis van Weber; de SmokeFire pelletbarbecue! De authentieke rooksmaak van een houtskool barbecue maar dan met het gemak van een gas barbecue.