Grasscharen

13 Resultaten

per pagina

13 Resultaten

per pagina
filter en sorteer

Wil je de puntjes op de i zetten als het gaat om een strak grasveld en/of gazon? Met grasscharen kun je de randen goed trimmen en het fijne werk doen waar je met de grasmaaier net niet goed bij kan. Er zijn verschillende soorten grasscharen.

Perfecte onderhoud voor jouw gazon

Er bestaan verschillende soorten grasscharen, van kleine tot grote grasscharen. Grote grasscharen gebruik je voor een langere lengte, bijvoorbeeld wanneer je de randen van het gras wilt knippen. De klus sneller klaren? Maak dan gebruik van een elektrische grasschaar. Als je er eenmaal handigheid in hebt, dan is het resultaat uiteindelijk net zo precies als dat je het handmatig doet. Wil je nog preciezer te werk gaan, dan kun je alsnog de handmatige grasschaar erbij pakken. Gebruik je een kleine grasschaar, dan kun je goed bij alle klein hoekjes. Met een elektrische grasschaar moet je altijd opletten dat je niet over steen of andere harde ondergronden stoot. Voor het ultieme resultaat raden wij aan om een elektrische en een handmatige grasschaar samen te gebruiken.

Bij ons vind je alles voor het onderhoud van de tuin. Je vindt bij ons diverse producten voor het aanleggen van jouw gazon. Om het gras goed te houden, moet je het ook regelmatig maaien met een grasmaaier. Ongewenst mos en onkruid verwijder je heel eenvoudig met een verticuteermachine. Heerlijk aan de slag in de tuin!