Grastrimmers

10 Resultaten

per pagina

10 Resultaten

per pagina
filter en sorteer

Wil je het gras groener hebben dan de buren? Zorg er dan voor dat je het goed verzorgt. Een grasmaaier zorgt ervoor dat de grasmaat kort en in goede staat blijft, een grastrimmer zet de puntjes op de i. Met grastrimmers pak je net die lastig te bereiken hoeken aan. In een handomdraai zorg je voor een strak grasveld. Je klaart de klus helemaal zelf.

Welke grastrimmer kies je?

Grastrimmers worden ook wel kantenmaaiers genoemd. Je hebt ze in verschillende soorten en maten. Zo heb je een verschil tussen grastrimmers en bosmaaiers. Een bosmaaier is namelijk de zwaardere variant van een grastrimmer. De messen zijn dan ook vaak van staal, ze zijn geschikt voor ieder terrein en voor elke trimklus. Met accu grastrimmers en trimmers op benzine heb je geen last van een draad, je kunt zo gemakkelijk door de tuin bewegen. Houd wel in je achterhoofd dat een maaier op benzine minder milieuvriendelijk is en minder lang meegaan.

Met een grastrimmer ligt je gazon er piekfijn bij en geniet je het hele jaar door van een mooi uitzicht op de tuin. Grastrimmers zijn over het algemeen licht in gewicht, waardoor de klus nog makkelijker gaat. Kies voor een verstelbare handgreep zodat iedereen van het gezin er gebruik van kan maken. Wil je niet alleen het gras verwijderen, maar ook stukken onkruid en stugge grassen verwijderen uit de tuin? Kies dan voor een grastrimmer met een sterke motor.

Om de perfecte grastrimmer te vinden, is het belangrijk om te weten welke klus je wilt klaren. De energie toevoeren zijn grastrimmers met accu, benzine of elektrisch. Wil je meters maken om het gras te trimmen? Dan is de benzine grastrimmer jouw beste vriend. Oppervlaktes tot 60 m² hebben een elektrische trimmer of accu grastrimmers nodig. Snel de tuin in!