Takkenscharen

Resultaten 1-16 van 25

Pagina
per pagina

Resultaten 1-16 van 25

Pagina
per pagina
filter en sorteer

Goed onderhouden bomen en planten leven langer en bloeien mooier. Zijn ze toe aan een onderhoudsbeurt? Met takkenscharen dun je deze gemakkelijk uit. Snoei jouw takken, bossen en bomen altijd met het juiste tuingereedschap. Zo geniet je het hele jaar door van een levendige tuin.

Snel aan de slag

Jong hout knip je het makkelijkste door met een klassieke takkenschaar. Door de precisiegeslepen messen werk je nauwkeurig en bereik je het beste resultaat. Door de veelal zachte handgrepen is de takkenschaar aangenaam in gebruik, daarbij zijn ze ook ergonomisch vormgegeven. Door de lange hefbomen hoef je niet veel kracht met de schaar te zetten. Het lichtgewicht gereedschap houd je comfortabel vast en je knipt de dikste takken feilloos door.

Heb je grote planten in de tuin staan? Met telescopische takkenscharen snoei je heel gemakkelijk op grote hoogte. Deze takkenscharen zijn namelijk uitschuifbaar, hierdoor kun je planten tot op wel drie meter hoogte bereiken. Heb je dichte struiken in de tuin? Dan kun je beter gebruik maken van een snoeischaar. De struiken snoei je gericht en precies met de smalle snoeikop. Heb je een zware klus, dan adviseren wij om gebruik te maken van een kettingzaag.