Speeltoestellen

Laden...

Lekker spelen in de eigen tuin! Samen met vriendjes en vriendinnetjes. De droom van elk kind! Samen maak je herinneringen voor het leven. Lekker glijden en schommelen, het kan niet gek genoeg. Bij ons in de winkel verkopen we verschillende soorten buitenspeelgoed.

Veilig spelen staat voorop

Kinderen hebben niet erg veel nodig om zichzelf te vermaken. Ze zijn altijd creatief en buiten komt hun fantasie helemaal tot uiting. Kinderen zijn goed in het bedenken van spelletjes voor buiten zoals tikkertje, verstoppertje of voetballen. Maar toch blijft buitenspeelgoed ook onmisbaar voor kinderen. Daarom is er ook veel mogelijk op het gebied van buitenspeelgoed. Voor elke tuin is er wel passend gebied. Van samen schommelen tot spelen in de zandbak. Maar heb je een grotere tuin, dan kun je zelfs kiezen voor een groter en compleet speeltoestel. En met warm weer dan kunnen de kinderen zich ook prima vermaken met waterspeelgoed.

Natuurlijk staat veilig spelen bij ons voorop. Dit betekent dat alle speeltoestellen voldoen aan de CE-norm, een Europese veiligheidsnorm. Wel zo veilig dus! Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten buitenspeelgoed, van schommels tot aan speeltoestellen en van zwembaden tot bijpassende accessoires.

Kom zeker eens langs in onze winkel voor de mogelijkheden. Want bij ons vind je de elementen voor urenlang buitenspeelplezier. Ontdek onze openingstijden! Of neem eens een kijkje op onze webshop voor de mogelijkheden op het gebied van buitenspeelgoed.

Bekijk het assortiment

filter en sorteer