Rolluiken

In het weekend net nog even dat uurtje langer in bed blijven liggen. Nog even wat energie bijslapen zonder dat je vroeg gewekt wordt door de buurman die met zijn elektrische heggenschaar in de weer is. En niet wakker worden door het binnenvallende zonlicht. Dit krijg je met elkaar door rolluiken voor het raam te plaatsen, ze zorgen voor een goed begin van de dag!

Waarom kiezen voor rolluiken?

Maar waarom zou je nu rolluiken voor buiten moeten kopen? Wij laten je graag zien waarom rolluiken een meerwaarde hebben voor jouw woning. Een rolluik is een multifunctioneel product. Want met een rolluik voor de ramen kun je niet alleen heerlijk uitslapen, het zorgt er ook voor dat de woning beter geïsoleerd wordt. Dit betekent dat in de zomer de warme lucht weinig kans krijgt om jouw woning binnen te dringen waardoor het er heerlijk koel is. Voor de winter geldt het omgekeerde en is het binnen aangenaam warm. Dit bespaart aanzienlijk op de energierekening.
Daarnaast bieden de rolluiken een veiligheid door de inbraak vertragende werking en voorkomt geluidsoverlast. Ideaal wanneer je op vakantie gaat! Rolluiken zijn dus echt 100% verduisterend en hebben kijkgaatjes die je ook nog eens als ventilatie kunt gebruiken. Je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor een rolluik met een hor, hiermee houdt je ook nog eens insecten buiten. En dit alles terwijl de frisse lucht gewoon naar binnen stroomt. Rolluiken buiten zijn echt een aanwinst voor jouw woning!

De voordelen van rolluiken

Rolluiken hebben vele voordelen, waarvan enkele hierboven ook al wel zijn benoemd maar we zetten het graag nog even voor je op een rijtje. Allereerst zijn rolluiken geluiddempend, verduisterend, vochtwerend en inbraak vertragend. Ze fungeren absoluut als een stevige pantser voor het raam en zorgen daarmee voor een veilig gevoel. Daarbij werken ze isolerend, wat inhoudt dat je in de zomer geniet van verkoeling en in de winter voor een warme woonkamer. Hierdoor besparen ze energie, wat weer gunstig is voor je energierekening. Ook zijn rolluiken erg duurzaam, ze zijn ongevoelig voor stof en vocht waardoor ze gemakkelijk jarenlang meegaan. Een rolluik is naar wens verkrijgbaar, omdat wij maatwerk kunnen bieden en waarbij je de keuze hebt uit 15 lamelkleuren.

Ons assortiment van de rolluik

Het assortiment van onze rolluiken is onder te verdelen in drie verschillende typen:

  1. Budget rolluik: betaalbaar en op maat gemaakt, vooral voor kleinere ramen
  2. Standaard rolluik: een populaire rolluik met een goede prijs-/kwaliteitverhouding
  3. Extra stevige rolluik: voor een beschermd en veilig gevoel, deze is standaard voorzien van elektrische bediening.

Extra gemak met een rolluikmotor

Creëer extra gemak voor jouw rolluik! Dit doe je met een volledig ontwikkelde fluisterstille rolluikmotor van Somfy. Ervaar van deze motor de stilte, het optimale comfort en veiligheid.

Het is mogelijk om bij ons rolluiken op maat te laten maken. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende kleuren, omkastingen en bedieningsmogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor elektrische bediening voor extra comfort. Het is ook mogelijk om het rolluik door onze eigen monteurs te laten monteren. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak met onze zonweringsspecialisten of stel je vraag.

filter en sorteer