Verandazonwering

Houd jij ervan om lekker buiten te zitten? Te genieten van de zon onder de veranda in je tuin? Dan kan het op zonovergoten zomerdagen nog behoorlijk warm worden in jouw veranda. Daarbij kan het vele zonlicht jouw spullen laten verkleuren. Maar met verandazonwering creëer je een aangename temperatuur en bescherm je jouw spullen tegen verkleuren.

Waarom kiezen voor verandazonwering?

De werking van verandazonwering is eigenlijk vergelijkbaar met een zonnescherm. Met de plaatsing van verandazonwering op of onder de overkapping, dan creëer je extra schaduw op jouw terras. Dit zorgt ervoor dat je niet langer last hebt van de felle zon of extreme warmte.
Het zonwerende doek van verandazonwering zorgt ervoor dat UV-straling wordt geweerd en de temperatuur onder jouw overkapping niet oploopt. Zo creëer je voor jezelf een prettige temperatuur. Daarbij zijn er verschillende soorten verandazonwering. Je kunt voor een variant kiezne die bovenop of juist onderop jouw overkapping wordt gemonteerd. Maar heb je geen overkapping in de tuin? Bepaalde types van de verandazonwering kun je ook op staanders laten uitvoeren.

Ons assortiment verandazonwering

In verandazonwering hebben we verschillende types. Hieronder laten we je graag deze zien zodat je kunt kiezen welke zonwering het beste bij jou past.

Verandazonwering Oslo

De Oslo fungeert als zonwering aan de bovenzijde van de overkapping. Op deze manier wordt de lichtinval en warmte geweerd voordat het überhaupt jouw overkapping bereikt. Deze zonwering kan een enorme breedte overspannen, namelijk een breedte van maar liefst 9 meter zonder enige stevigheid en stabiliteit te verliezen. Daarom is deze geschikt voor bijna iedere overkapping.  en is daarom geschikt voor bijna iedere overkapping. Standaard wordt hij geleverd met elektrische bediening van Somfy.

Verandazonwering Tallinn

Hecht je over het algemeen waarde aan de uitstraling van de verandazonwering die je voor ogen hebt? Kies dan voor de verandazonwering Tallinn, ook wel de zogeheten baleinzonwering. De Tallinn wordt aan de binnenzijde van de overkapping geplaatst. Het zonwerende doek is gedrapeerd aan de onderzijde en hangt niet strak gespannen voor het dak. Op deze manier sla je twee vliegen in een klap, want je weert het zonlicht en tegelijkertijd geef je jouw terras een gezellige & sfeervolle twist door het gedrapeerde doek.

Verandazonwering Hamar

Natuurlijk vindt iedereen het fijn om zelf de temperatuur te kunnen reguleren. Met de Hamar is dat mogelijk. Deze zonwering wordt onder je overkapping gemonteerd, wat als belangrijkste voordeel heeft dat het doek optimaal wordt beschermd tegen alle invloeden van het weer. Met de keuze voor de juiste doekkleur zorgt deze zonwering voor sfeer op je terras. Standaard is de Hamar voorzien van elektrische bediening. Het meest bijzondere aan deze zonwering, is dat deze wordt bevestigd aan de binnenzijde van de overkapping. Dit zorgt ervoor dat het doek altijd droog blijft. Daarnaast zorgt de Hamar voor een warme aankleding van jouw overkapping.

Zoals je misschien wel hebt ontdekt, hebben we verschillende soorten verandazonwering. Overweeg jij om verandazonwering te kopen? Maar heb jij nog een vraag aan onze zonweringsspecialist? Deze stel je dan heel gemakkelijk hieronder of je plant heel gemakkelijk direct een afspraak in.

filter en sorteer