Windschermen

Bij het aanleggen van een terras wordt zeker niet altijd rekening gehouden met de windrichting. Een onaangename windrichting kan ervoor zorgen dat je niet kunt genieten van jouw terras. Maar met windschermen heb je nooit meer last van wind op jouw terras. Je leest heerlijk een boek en speel je een spelletje, omdat windschermen zorgen voor beschutting en privacy. Zo wordt jouw tuin de ideale plek om te vertoeven.

Verleng het buitenseizoen met een windscherm

Zit je nog in twijfel om windschermen te kopen? Dan laten wij je graag de voordelen zien om jouw twijfel weg te nemen. Het grote voordeel van windschermen is dat je eerder, maar zeker ook tot later in het jaar van het buitenleven kunt genieten. Want in veel gevallen zorgt wind er vaak voor dat het buiten fris aanvoelt. Maar met windschermen creëer je een beschutte plek in jouw tuin. Het houdt de koele wind tegen en het glazen windscherm laat de zon erdoorheen schijnen. Je gaat dus heerlijk genieten van een windscherm het gehele jaar door.

Ons assortiment in windschermen

Het assortiment van windschermen bestaat uit drie varianten, deze worden hieronder één voor één laten zien. Hierdoor ontdek je het verschil in windschermen en op basis daarvan kun je een keuze maken voor het kopen van windschermen.

Biarritz windschermen

Het windscherm Biarritz is een vast windscherm die zorgt voor een windvrij terras en/of balkon. Je kunt het windscherm volledig zelf samenstellen, want door hem te koppelen bepaal je zelf hoe groot jouw windvrije terras en/of balkon wordt. Daarbij is de Biarritz ook zeer geschikt als afdichting van jouw terrasoverkapping mocht je deze in de tuin hebben staan.
Het windscherm is op iedere plek te plaatsen en dus volledig samen te stellen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor gelaagd veiligheidsglas of gehard glas. Daarnaast kun je het windscherm Biarritz op verschillende manieren monteren, zoals met een pin in de grond, op de grond, via een voetplaat of verrijdbaar op wieltjes. Met een windscherm op wieltjes creëer je natuurlijk helemaal zelf de meeste gezellige en windvrije hoekjes op jouw terras.

Lüderitz windschermen

Windscherm Lüderitz speelt in op de veranderlijkheid van het weer. Het is een beweegbare variant en daardoor uniek in Nederland! Door de elektrische verschuifbare delen van het windscherm bepaal je helemaal zelf de hoogte van het windscherm. Heb je behoefte aan een koel briesje? Dan schuif je het windscherm in. Maar wil je juist liever uit de wind zitten? Dan schuif je het windscherm heel gemakkelijk uit door middel van elektrische bediening. Je bepaalt dus zelf de hoogte en reguleert zo de wind op jouw terras.
Standaard wordt dit windscherm uitgevoerd in helder glas maar je kunt ook kiezen voor een stevige variant met dikker glas of matglas. Dit windscherm is absoluut ideaal als terrasafscheiding, tegen een balustrade op een balkon, als afdichting van een overkapping of zelfs voor gebruik in de horeca. Je kunt ervoor kiezen om de windschermen aan elkaar te koppelen, zo wordt de afscheiding lekker breed. Kortom, de Lüderitz biedt volop mogelijkheden om uit de wind te gaan zitten!

Tofino windschermen

In tegendeel tot de andere bovengenoemde windschermen heeft windscherm Tofino een slanke profilering. Dat betekent dat je op die manier een windvrij terras creëert maar je daarbij voorkomt dat het zicht wordt belemmerd. Daarnaast is het windscherm makkelijk te bedienen, dit doe je door een lichte druk uit te oefenen op het bovenprofiel.

Een windscherm is een product dat je niet dagelijks koopt. Net als bij onze andere zonweringsproducten kunnen windschermen op maat worden gemaakt, zodat je altijd een windscherm hebt die op jouw terras of balkon past. Wij geven je graag vakkundig advies, zodat je de juiste optie kiest voor de situatie en de juiste windschermen gaat kopen.

filter en sorteer