Zonneschermen

Wil jij het liefste op een zonnige dag ook de hele dag buiten zijn? En wil je ook nog eens verantwoord kunnen genieten op jouw terras? Dan zit je met een zonnescherm goed! Want met een zonnescherm bepaal jij zelf de hoeveelheid zonlicht en de temperatuur op jouw terras. Als dat geen genieten wordt?!

Waarom een zonnescherm in de tuin?

Een zonnescherm zorgt voor beschutting, bescherming en optimaal comfort. Het is absoluut de sfeermaker op jouw terras! En het allergrootste voordeel is dat jezelf kunt bepalen hoeveel zonlicht er op jouw terras mag schijnen. Een zonnescherm is namelijk een doeltreffend item in de bescherming tegen de schadelijke UV-straling. Het zonwerende doek van een zonnescherm blokkeert gemiddeld tussen de 90 – 99% van de UV-straling.

Ook kun je heel gemakkelijk de temperatuur op jouw terras reguleren. Vind jij het bijvoorbeeld te warm worden op je terras? Open dan het zonnescherm en ervaar direct dat de warmte zal verminderen. Daarnaast gaat het scherm de verkleuring van jouw tuinmeubelen tegen. Al met al maakt een zonnescherm van jouw terras een sfeervolle plek om te borrelen en genieten. Wanneer je een zonnescherm gaat kopen, dan zit je dus wel goed! Een enorme aanwinst voor jouw huis en tuin!

Ontdek ons assortiment

Het assortiment is onder te verdelen in drie types:

  1. Basis zonnescherm: wanneer de stof is opgerold, dan is het zichtbaar aan zowel de boven- als onderzijde.
  2. Semi-cassette zonnescherm: wanneer van dit scherm de stof is opgerold, dan is het alleen nog aan de onderzijde zichtbaar.
  3. Uitgebreide cassette zonnescherm: bij dit scherm is de stof niet zichtbaar, maar wordt het volledig beschermd door de cassette.

Het is ook mogelijk om de schermen van extra opties te voorzien voor nog meer gemak. Kies bijvoorbeeld een regen- en windsensor. Wanneer het weer ineens omslaat, dan schuift het scherm automatisch in. Ook kun je kiezen voor verlichting in het scherm om de gezellige zomeravonden te verlengen. Daarnaast zijn onze zonneschermen van Verano beschikbaar in alle RAL-kleuren. Zo is er voor elke tuin een gewenste oplossing.

Ga voor gemotoriseerde zonneschermen

Ben je van plan om een zonnescherm te gaan kopen? Overweeg dan zeker een gemotoriseerde oplossing. Dit biedt je namelijk veel gemak, omdat je het scherm niet meer hoeft in en/of uit te draaien met je handen. Elektrische zonneschermen worden eenvoudig geopend en gesloten met een afstandsbediening, smartphone of tablet. Zo kun je jouw zonnescherm binnen enkele seconden in de gewenste stand zetten zonder dat je hierbij hoeft op te staan vanuit je stoel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Somfy Connexoon.

Meer over de Somfy Connexoon

Advies aan huis

Over het algemeen zijn zonneschermen voor woningen maatwerk. Het is heel goed mogelijk dat jouw situatie vraagt voor advies aan huis. Is dit het geval dan komen onze monteurs graag bij je langs om een passende oplossing te vinden. Ook bieden wij de mogelijkheid om jouw nieuwe zonnescherm door onze eigen monteurs te laten monteren. Maar wij begrijpen dat je je van tevoren graag wilt oriënteren. Het is daarom ook mogelijk om een afspraak met één van onze zonweringsspecialisten in te plannen. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

filter en sorteer