Aluminium ligbedden

Geen producten gevonden voor deze selectie.
filter en sorteer

Hoe fijn is het om tijdens de warme zomerdagen heerlijk tot rust te komen in een ligbed? Het is dan ook een echte aanrader voor in de tuin. Bij Boer Staphorst heb je de keuze uit een ruim assortiment ligbedden. Maar stiekem zijn wij toch wel ontzettend fan van de aluminium ligbedden. Ontdek de voordelen!

Een stijlvol ligbed

De ligbedden van aluminium zijn in verschillende stijlen te vinden. Zo kun je kiezen voor een aluminium ligbed met of zonder armleuning, strak of klassiek. Kortom, er zit altijd een ligbed van aluminium tussen die perfect bij jouw wensen aansluit.

Wij zijn fan!

Er zijn genoeg redenen waarom het kiezen voor een aluminium ligbed een goed plan is, maar het grootste voordeel is toch wel dat ze niet kunnen roesten! Ze zijn dan ook uitermate geschikt voor buiten. Ze zijn namelijk voorzien van een poedercoating. Dat wil zeggen dan de kleurlaag van het ligbed er onder hitte opgebrand is. Dit maakt dat het ligbed een ontzettend lange levensduur heeft, ideaal!

Een onderhoudsarm ligbed

Een ander groot voordeel is dat de aluminium ligbedden onderhoudsarm zijn! Wanneer je het ligbed schoon wilt maken is het goed om veel water te gebruiken. Maak geen gebruik van scherpe of agressieve reinigingsmiddelen. Ook een hogedrukreiniger kan de coating beschadigen. Een beetje groene zeep en een zachte doek of borstel is genoeg!

Wil jij graag een aluminium ligbed kopen? Kom dan eens langs in onze tuinmeubelshowroom, ontdek het assortiment en ontvang persoonlijk advies van onze tuinmeubelspecialisten!