Aluminium loungesets

Aluminium loungesets

Resultaten 1-16 van 18

Pagina
per pagina

Resultaten 1-16 van 18

Pagina
per pagina
filter en sorteer

Binnenkort vind je hier de nieuwe collectie voor 2022! Kun je niet zo lang wachten, kom dan alvast een kijkje nemen in onze winkel.

Wanneer je op zoek bent naar een loungeset, dan zijn er heel veel mogelijkheden. Een van de dingen waar je over moet nadenken is het materiaal van de loungeset. Ben jij bijvoorbeeld gek op een moderne look in de tuin? Dan past een loungeset van aluminium perfect bij jou! De laatste tijd zijn aluminium loungesets steeds meer in opkomst en dat begrijpen wij maar al te goed!

De vele voordelen

Een aluminium loungeset is een bijzondere loungeset met een hele eigentijdse uitstraling. Daarnaast beschikt een loungeset van aluminium over een aantal grote voordelen. Dit zorgt ervoor dat de sets uitermate geschikt zijn voor buitengebruik. Het aluminium is op vele plekken terug te vinden in het meubel, zelfs op een onzichtbare plek zoals een aluminium frame. Wanneer de loungeset van aluminium is gemaakt, dan wordt het tuinmeubel voorzien van een poedercoating. Dit betekent dat de kleurlaag niet op het materiaal wordt gespoten, maar erop wordt gebrand.

Maar zoals we al zeiden, heeft een aluminium loungeset vele voordelen en daarom worden we zo blij van deze loungesets! Aluminium is zeer sterk, licht van gewicht en vergt weinig onderhoud. Het materiaal is zeer goed bestand tegen regen, wat ervoor zorgt dat het materiaal niet kan roesten. Is jouw set toch een beetje vies door het opspattende regenwater? Dan maak je de aluminium loungeset heel gemakkelijk schoon met een sopje en een zachte doek. Vervolgens droog je de set af met een droge doek, zo voorkom je opgedroogde kalkvlekken en je kunt weer heerlijk genieten van het comfort van deze set.

Heb je interesse in een aluminium loungeset? Kom dan eens langs in onze tuinmeubelshowroom en ontvang persoonlijk advies van onze tuinspecialisten!