Hoekbank loungesets

3 Resultaten

per pagina

3 Resultaten

per pagina
filter en sorteer

Binnenkort vind je hier de nieuwe collectie voor 2022! Kun je niet zo lang wachten, kom dan alvast een kijkje nemen in onze winkel.

Een loungeset met een hoekbank is al jaren zeer populair! Want voor veel mensen is een hoekopstelling de meest handige opstelling voor in hun tuin. Daarnaast bieden een hoekbank loungesets ook onwijs veel plek voor jouw gezelschap. Zo kun je optimaal genieten in jouw tuin. Bij Boer Staphorst vind je voor iedere tuin een bijpassende loungeset met hoekbank.

Kleur en materiaal bekennen

Je vindt bij ons een divers assortiment in hoekbank loungesets. Allereerst kies je de kleur die het beste past in jouw tuin. Ga je bijvoorbeeld voor antraciet, voor taupe of voor grijs? Kleur bekennen was eigenlijk nog nooit zo eenvoudig. En of je nu wilt gaan voor een aluminium hoekbank loungeset of een polywood variant, het kan allemaal! Dankzij het stevige materiaal zijn de hoekbank loungesets perfect voor buiten en gaan ze niet doorhangen naarmate je er lang in zit. Ook kunnen ze gedurende het jaar buiten blijven staan. Alle hoekbank loungesets zijn, zoals de naam al doet vermoeden, verkrijgbaar in een set. Dat betekent dat de set over het algemeen bestaat uit een lounge hoekbank met een bijpassende tafel.

Je vindt bij ons voor iedere tuin en smaak een bijpassende loungeset met hoekbank. Wil je liever een grote set buiten? Dat kan! Wij hebben hoekbank loungesets tot wel zeven zitplaatsen. Ideaal wanneer je een groot gezin hebt of vaak vrienden over de vloer krijgt. Of wanneer je heerlijk languit kunt liggen, mocht je het rijk voor jou alleen hebben.

Wil jij loungeset met hoekbank kopen? Kom dan eens langs in onze tuinmeubelshowroom, ontdek het assortiment en ontvang persoonlijk advies van onze tuinmeubelspecialisten!