Houten tuinbanken

3 Resultaten

per pagina

3 Resultaten

per pagina
filter en sorteer

De houten tuinbanken van tegenwoordig worden ook wel parkbanken genoemd. Ze zijn ontzettend populair en dat snappen we volledig! Ze zijn niet alleen ontzettend mooi, ze hebben een heleboel positieve eigenschappen waar we ontzettend blij van worden! Ontdek de voordelen van een houten tuinbank!

Wanneer je voor een tuinbank van hout kiest, weet je zeker dat jouw bank ontzettend sterk is! Het hout is bijna onverwoestbaar en zal dus lang mee gaan. Daarbij komen we ook bij een tweede voordeel van een houten tuinbank. Deze zijn namelijk ontzettend duurzaam. Doordat het materiaal niet tot nauwelijks slijt, zal jouw bank jaren mee gaan.

Een ander, vooral praktisch voordeel is dat het hout natuurlijk aanvoelt. Dit wil zeggen dat zelfs wanneer de zon volop de bank brandt, deze niet heet zal worden. Je kunt dan ook met een gerust hart met blote benen languit op jouw tuinbank gaan liggen!

Last but not least, de tuinbank van hout zal weinig onderhoud nodig hebben! Wanneer je de bank wilt reinigen is het beste om deze goed nat te maken en schoon te boenen met een zout oplossing in warm water. Spoel na het boenen de bank goed af met veel water en jouw houten tuinbank is klaar voor het nieuwe seizoen!

Wil jij graag een tuinbank kopen? Kom dan eens langs in onze tuinmeubelshowroom, ontdek het assortiment en ontvang persoonlijk advies van onze tuinmeubelspecialisten!