Opbergboxen

Geen producten gevonden voor deze selectie.
filter en sorteer

In de meeste tuinen vind je items die niet dag en nacht buiten kunnen blijven liggen. Tuinkussens kunnen bijvoorbeeld snel gaan verkleuren door vocht. Daarom raden wij aan om aan het einde van de dag alle tuinkussens op te ruimen. Opbergboxen voor tuinkussens zijn hiervoor de ideale oplossing. Handig wanneer je geen ruimte hebt in huis of in een schuur. Daarnaast zijn opbergkisten voor tuinkussens ook handig voor het opbergen van bijvoorbeeld speelgoed en/of tuingereedschap.

Houd de tuin lekker opgeruimd

De opbergboxen dienen dus uitstekend voor tuinkussens. Door de afgesloten deksel bovenop zijn de tuinkussens goed beschermd tegen vocht en verkleuring. Maar je kunt de tuin lekker opgeruimd houden met deze opbergboxen. Zoals net al duidelijk is geworden, kun je er nog veel meer in kwijt. Zo kun je eenvoudig (buiten)speelgoed, tuingereedschap en/of tuinaccessoires opbergen. Heb je veel dieren thuis of heb je misschien meerdere honden? Dan kun je de opbergbox ook gebruiken voor het opbergen van het dierenvoer. Het is maar net waar jij de opbergruimte voor wilt gebruiken. Zo kun jij jouw tuin makkelijk en stijlvol opgeruimd houden. Oogt ook allemaal net iets fijner, een opgeruimde tuin.

Ben jij op zoek naar een opbergbox voor al jouw buitenspullen en voornamelijk tuinkussens? Bekijk dan het online assortiment of kom langs in onze winkel om advies te vragen aan onze tuinmeubelspecialisten.