Sierkussens

Sierkussens

Resultaten 1-16 van 21

Pagina
per pagina

Resultaten 1-16 van 21

Pagina
per pagina
filter en sorteer

Sierkussens zijn toch altijd wel bedoeld om de boel gezellig en comfortabel te maken. Zo worden sierkussens gebruikt om heerlijk te kunnen zitten en wanneer je voor een toffe print gaat, zal deze ook nog voor een beetje sfeer zorgen! Hoe gezellig is het om jouw tuinbank een stukje gezelliger te maken door deze vol te leggen met jouw favoriete kussens in allerlei kleuren en prints.

De perfecte sierkussens

Wanneer je een dag hard gewerkt hebt is het heerlijk om bij thuiskomst te kunnen genieten van de laatste zonnestralen en helemaal tot rust te komen. Hoe fijn is het om lekker weg te zakken in de tuinkussens op jouw tuinbank? Sierkussens zijn daar perfect voor! Ontdek de mooiste sierkussens bij Boer Staphorst en maak jouw zitplek in de tuin helemaal af!

Sierkussens schoonmaken

Wanneer er vuil op jouw kussen zit, is het goed om dit eerst schoon te maken met een droge doek of zachte borstel. Als het vuil niet weg gaat, kun je het proberen met een schone doek en een beetje wasmiddel. Let wel op dat je enkel op de vlek dept, en niet gaat wrijven. Hierdoor zal de vlek alleen maar erger worden. Zijn de kussenshoezen afritsbaar? Probeer het dan eens in de wasmachine, op 30 graden. Kijk goed naar het eventuele wasvoorschrift!

Wil jij graag sierkussens op jouw tuinbank? Kom langs in de winkel of ontdek ons assortiment online!