Tuinbankkussens

Tuinbankkussens

12 Resultaten

per pagina

12 Resultaten

per pagina
filter en sorteer

Naast tuinstoelen kun je ook kiezen voor een tuinbank in de tuin. Om lekker op deze tuinbank te kunnen zitten, kun je gebruik maken van tuinbank kussens. Deze zorgen voor een beter zitcomfort. Bij Boer Staphorst vind je verschillende afmetingen van de kussens voor de tuinbank.

Comfortabel zitten op jouw tuinbank

De tuinbank kussens zijn zoals de naam al doet vermoeden vooral geschikt voor banken. Deze kussens voor de tuinbank zijn ideaal om bij mooi weer op de tuinbank te leggen. Je kunt dit bijvoorbeeld doen door de bank wat meer kleur te geven en om er comfortabel op te gaan zitten. De tuinbank kussens zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Zo is er altijd een bijpassende tuinbank kussen te vinden.

Neem bijvoorbeeld de Havana-lijn van Hartman. Deze tuinbank kussens zijn super leuk om wat kleur in de tuin te brengen. De kussens zitten als gegoten, waarbij de vulling is gemaakt van stevig en veerkrachtig materiaal. Daarbij is de hoes gemaakt van topkwaliteit dralon, dit zorgt ervoor dat de kussens waterafstotend zijn. Ook zijn ze gemakkelijk om te reinigen. Het kussen is in meerdere varianten te verkrijgen. Zo is er voor iedere bank een bijpassende kussen.

Ben jij op zoek naar kussens voor jouw tuinbank om lekkerder in de tuin te gaan zitten? Ontdek dan ons online assortiment of kom eens langs in onze winkel.