Tuinstoelkussens

16 Resultaten

per pagina

16 Resultaten

per pagina
filter en sorteer

Heb je een tuinstoel in de tuin staan, maar mis je nog net dat stukje extra zitcomfort? Dan zijn tuinstoelkussens de oplossing voor jou! Deze kussens zijn vooral gericht op de stoelen met een hoge rugsteun. Je vindt bij ons verschillende soorten tuinstoelkussens.

De keuze is reuze

De kussens voor tuinstoelen zijn rechthoekige kussens waarbij het zitgedeelte vastzit aan het rug gedeelte. Deze tuinstoelkussens zijn er in verschillende soorten kleuren, vormen en diktes. Zo is er altijd een tuinstoelkussen die goed bij je past. Een standaard tuinstoelkussen heeft over het algemeen een afmeting van 123x50 cm, deze zijn geschikt voor een verstelbare tuinstoel ook wel standenstoel genoemd.

De kwaliteit van de stof bepaalt de levensduur van de kussens voor de tuinstoelen. Veel gebruikte stofsoorten bij tuinstoelkussens zijn katoen, polyester en acryl. Een combinatie van twee stoffen wordt vaak bij de uni kleuren van de kussens gebruikt, er wordt dan gebruik gemaakt van katoen met polyester. Katoen is hierin de zachte stof die voor het comfort zorgt en het polyester is nodig om de duurzaamheid van het kussen te verlengen.

Ben jij benieuwd naar ons assortiment van tuinstoelkussens? Bekijk dan eens ons online assortiment of kom langs in onze winkel om inspiratie op te doen en de mogelijkheden te ontdekken. De kans is namelijk groot dat jij de perfecte kussens vindt voor jouw tuinstoelen!