Luxe tuinstoelen

6 Resultaten

per pagina

6 Resultaten

per pagina
filter en sorteer

Een goede tuinstoel in de tuin is onmisbaar in de zomermaanden. Tuinstoelen zijn er in verschillende soorten en maten. Maar je kiest natuurlijk niet voor de eerste de beste. Je wilt tenslotte dat je heerlijk tot rust komt in jouw tuinstoel. Kies dan eens voor een luxe tuinstoel. Bij Boer Staphorst vind je verschillende soorten luxe tuinstoelen.

Wat is een luxe tuinstoel?

Maar wat verstaan we precies onder luxe tuinstoelen? Het betekent namelijk niet direct dat er een duur prijskaartje aanhangt, het gaat meer om de uiterlijke kenmerken van de stoel. Tuinstoelen met een hoge rugleuning worden al snel gezien als luxe tuinstoelen. Maar denk bijvoorbeeld ook aan het materiaal waarvan de stoel is gemaakt.

Bij het aanschaffen van luxe tuinstoelen is het zitcomfort natuurlijk het allerbelangrijkste. Laat je daarom van tevoren goed adviseren en vergeet niet proef te zitten. Het zitcomfort bij mensen met lange benen is namelijk anders dan bij mensen met korte benen. Kies je voor een kussen in de stoel, dan dien je de stoel te testen met het kussen omdat dit namelijk een paar centimeter scheelt en van invloed is op jouw zitcomfort. Daarnaast is het ook belangrijk om de stoel te testen wanneer de rugleuning omlaag gaat. Ook dan dient de tuinstoel lekker te zitten. Is dat dan nog steeds het geval? Dan weet je zeker dat dat jouw stoel moet zijn.

Het onderhouden van luxe tuinstoelen

Voor luxe tuinstoelen die gemaakt zijn van aluminium is het belangrijk dat de stoel regelmatig wordt schoongemaakt. Je kunt dit doen met een sopje of met een speciale reiniger. Voor het textileen van de rugleuning en zitting heb je ook een speciale reiniger. Heb je een luxe tuinstoel die gemaakt is van wicker, dan is het van belang om het vlechtwerk minimaal twee keer per jaar te reinigen en beschermen. Dit zorgt ervoor dat het vlechtwerk minder snel poreus wordt. Om de luxe tuinstoelen qua design goed te onderhouden, heb je eigenlijk alleen maar lauw water en groene zeep nodig.

Passen luxe tuinstoelen bij jou in de tuin? Ontdek dan ons online assortiment of kom langs in onze winkel om advies te krijgen van onze tuinmeubelspecialisten.