Stapelbare tuinstoelen

7 Resultaten

per pagina

7 Resultaten

per pagina
filter en sorteer

Eigenlijk is het toch vanzelfsprekend dat een tuinstoel onmisbaar is in de tuin. Het is een gebruiksitem om bijvoorbeeld lekker op te zitten tijdens het eten of te genieten van de zon. Maar soms heb je niet altijd de ruimte om de stoelen te laten staan. Stapelbare tuinstoelen zijn hiervoor de oplossing! Deze stoelen hebben vele voordelen en zijn zeer geschikt voor buiten.

Neemt weinig ruimte in beslag

Doordat de stoelen stapelbaar zijn, heb je maar weinig ruimte nodig wanneer je de stapelbare tuinstoelen gaat opbergen. De stoelen zijn gemakkelijk in elkaar te schuiven en daardoor ook gemakkelijk te vervoeren. Naast dat stapelstoelen in de tuin goed moeten zitten, is het ook belangrijk dat ze passen bij de rest van de tuin. Uiteindelijk wil het oog ook wat, daarom hebben we verschillende kleuren en varianten voor deze stapelstoelen in de tuin. Nog altijd blijven deze stoelen populair in het wit, maar de leuke kleuren doen het ook altijd goed. Ze brengen meteen een fleurige sfeer in jouw tuin.

Stapelbare tuinstoelen zijn dus ideaal om snel extra zitplaatsen te creëren bij onverwachts bezoek of tijdens een feestje. Meestal kiezen mensen voor stapelbare tuinstoelen als aanvulling op de ‘standaard’ tuinstoelen. Maar met stapelstoelen kun je ook een eigen set samenstellen door te combineren met de stoelen. Het is dus ideaal dat de stoel weinig ruimte in beslag neemt als deze niet wordt gebruikt. Ook staan stapelstoelen in de tuin een stuk steviger. Ook heeft de stoel als voordeel dat de armleuning goed vast gepakt kan worden. Sommige mensen vinden dit prettig, omdat ze zo makkelijker uit de stoel kunnen opstaan. De zijkanten van stapelbare tuinstoelen zijn over het algemeen open, dit geeft een ruimtelijk effect aan de tuin. Dus heb je stapelstoelen in jouw tuin, dan creëer je rust en eenheid in de tuin.

Heb je interesse in stapelbare tuinstoelen? Bekijk dan eens ons online assortiment in deze stapelstoelen of kom langs in onze winkel voor passend advies van onze tuinmeubelspecialisten.