Verstelbare tuinstoelen

Geen producten gevonden voor deze selectie.
filter en sorteer

Heerlijk buiten zitten, iets waar we allemaal erg blij van worden en goed is voor eenieder. Een tuinmeubel waar je goed op kunt zitten, is hierbij essentieel. Met een verstelbare tuinstoel, ook wel een standenstoel genoemd, krijg je dit voor elkaar. Bij Boer Staphorst hebben we een breed assortiment verstelbare tuinstoelen.

Heerlijk ontspannen

Een verstelbare tuinstoel is echt perfect voor wie van flexibiliteit houdt, zonder dat je op comfort hoeft in te leveren. Je eet namelijk comfortabel aan een tafel, maar kiest ook net zo makkelijk voor de ontspanningsmodus. In de ontspanningsmodus ga je even lekker zonnen, een boek lezen of even helemaal niets doen! Daarom hebben we een aantal verschillende verstelbare tuinstoelen, gemaakt van hoogwaardige materialen zoals bijvoorbeeld textileen, maar ook van RVS.

Een tuinstoel die verstelbaar is, koop je natuurlijk niet zomaar. Ten eerste moet de standenstoel goed zitten, maar het moet ook goed staan bij de rest van de tuin of het balkon. Daarbij moet de stoel ook goed passen onder de tafel, maar dit is ook mogelijk met een verstelbare tuintafel zodat het altijd passend is.

De meest voorkomende kleur onder de verstelbare tuinstoel is antraciet en dit is ook wel begrijpelijk. Want over het algemeen kiest men voor tuinmeubelen in de kleur antraciet. Dit zorgt ervoor dat de meubelen altijd goed te combineren zijn. Over het algemeen is de standenstoel gemaakt van aluminium, wat ervoor zorgt dat de stoel weerbestendig en onderhoudsvrij is.

Wil je graag een verstelbare tuinstoel, ook wel standenstoel genoemd, kopen? Ontdek dan ons online assortiment of kom eens langs in onze winkel! Onze tuinmeubelspecialisten staan voor je klaar om jou te voorzien van de juiste informatie.