Aluminium tuintafels

8 Resultaten

per pagina

8 Resultaten

per pagina
filter en sorteer

Een tuintafel van aluminium is altijd een goed idee. De tafels zijn namelijk ontzettend geschikt voor buitengebruik, ze zijn sterk, gemakkelijk te reinigen en kan niet doorroesten. Genoeg voordelen om te kiezen voor aluminium. Ga je voor een vierkante, ronde of rechthoekige tuintafel?

Ideaal materiaal

Aluminium zit in vele tuintafels, het wordt zowel zichtbaar als onzichtbaar verwerkt. Het zichtbare aluminium krijgt meerdere malen een poedercoat. De kleurlaag van het tuinmeubel is gespoten en zorgt voor de goede bescherming van het meubelstuk.

Een tuintafel van aluminium neemt de gevoelstemperatuur van buiten aan. Daardoor zal het materiaal van de tafel in de zon ook nooit te warm worden. Ze zijn dus ideaal voor zonnige terrassen! Decoreer de tafel met toffe tuinaccessoires en geniet van jouw heerlijke zitplek.

Aluminium schoonmaken

Wanneer je eenmaal een toffe tuintafel van aluminium hebt staan, is het goed om deze zo af en toe schoon te maken. De beste manier waarop je dat kunt doen, is door veel water te gebruiken. Ga nooit met scherpe of agressieve reinigingsmiddelen te werk, een zachte doek of borstel is genoeg! Maak gebruik van wat groene zeep, en het aluminium zal weer stralen!

Wil jij graag een tuintafel van aluminium kopen? Kom dan eens langs in onze tuinmeubelshowroom, ontdek het assortiment en ontvang persoonlijk advies van onze tuinmeubelspecialisten!