Ronde tuintafels

Geen producten gevonden voor deze selectie.
filter en sorteer

Ga je voor een ronde tafel? Dan ben je verzekerd van een gezellige sfeer, gelijk wanneer je de tafel in de tuin plaatst en de stoelen er omheen plaatst. Dat komt voornamelijk door de vorm, niemand zit aan het hoofd en iedereen is gelijk. Een heerlijke setting om te genieten van een borrel of een diner in de tuin!

Gezellig aan tafel

Wanneer je kiest voor een ronde tuintafel kun je heerlijk met een groot gezelschap zitten. Je zal merken dat je sneller voor een andere plek aan tafel gaat dan normaal. Dit komt door de fijne open sfeer, waarbij iedereen zich prettig zal voelen.

Daarnaast kun je bij een ronde tuintafel kiezen uit verschillende materialen, zoals hout en kunststof. Beide materialen hebben zo zijn voor- en nadelen. Ben je op zoek naar een tafel met veel praktische voordelen, dan is de kunststof tuintafel een goede optie. Of heb je liever wat meer sfeer in de tuin? Ontdek dan de ronde tuintafels van hout!

Finishing touch

Wanneer je kiest voor een tuintafel die rond is, creëer je een fijne, gezellige zithoek. Zet de mooiste tuinstoelen rondom de tafel en laat het ronde karakter terugkomen in jouw favoriete accessoires of kussens! Ga bijvoorbeeld voor een sfeervol windlicht, die doet het geweldig op een tafel met een ronde vorm.

Wil jij graag een ronde tuintafel kopen? Kom dan eens langs in onze tuinmeubelshowroom, ontdek het assortiment en ontvang persoonlijk advies van onze tuinmeubelspecialisten!