Teak tuintafels

3 Resultaten

per pagina

3 Resultaten

per pagina
filter en sorteer

Wanneer je na een lange winter eindelijk weer buiten kunt eten, is dat heerlijk om aan een teak tuintafel te doen! Een teakhouten tuintafel is namelijk ideaal voor het buitenleven. Het teak is een kwalitatief hoogwaardige houtsoort, en mag niet ontbreken in jouw tuin! Aan een teakhouten tafel kun je heerlijk genieten van een kopje koffie, een uitgebreid diner of zelfs een hele dag werken. Naast alle praktische voordelen, staat een tuintafel van teak ook nog eens prachtig in jouw tuin!

De lente begint en het hele leven verschuift naar buiten. Hierbij is een tuintafel om buiten te eten, een spelletje te doen, te borrelen of misschien zelfs te werken natuurlijk onmisbaar! Dit is allemaal mogelijk wanneer je kiest voor een kwalitatief hoogwaardige tuintafel. Deze zal zorgen voor het ultieme zomergevoel. De tafel zijn niet alleen ontzettend stijlvol, ze zijn ook nog eens praktisch onderhoudsvrij. Bij Boer Staphorst beschikken we over een mooie assortiment teakhouten tuintafels. De tuintafels zijn in verschillende formaten te vinden, zo is er voor iets gezelschap een perfecte tafel te vinden! Ga voor teakhout en geniet heerlijk lang van jouw tuintafel, zonder je druk te maken over intensief onderhoud.

Wil jij graag een teak tuintafel kopen? Kom dan eens langs in onze tuinmeubelshowroom, ontdek het assortiment en ontvang persoonlijk advies van onze tuinmeubelspecialisten!