Buitenkeukens

Voor iedere barbecueprofessional is een complete buitenkeuken de favoriet. Buitenkeukens zorgen voor het hoogst haalbare comfort, kwaliteit en beleving op het gebied van barbecueën.

Op onze tuinafdeling hebben we een uitgebreid assortiment aan buitenkeukens van verschillende merken. Deze staan bekend om hoogwaardige kwaliteit, een prachtig design en veelzijdigheid.

Verkrijgbare merken:

  • Weber (series; Spirit, Summit en Genesis)
  • Boretti
  • Garden Grill
  • Patton

Nieuw! De Genesis II en de Genesis II LX Serie

Als Weber World dealer zijn wij één van de verkooppunten van de nieuwe Genesis II en Genesis II LX Serie. Dit zijn de allernieuwste buitenkeukens van Weber. De moderne technieken, geraffineerde details en bijzondere functies maken deze serie gasbarbecues tot de droom van iedere Grill Master. Met de keuze uit twee tot zes branders bieden deze buitenkeukens alles wat je barbecuehart begeert.

Bekijk alle voordelen van ons als Weber World dealer >

Genesis II

Met de nieuwe Genesis II buitenkeuken en de innovatieve iGrill 3 digitale Bluetooth thermometer is het grillresultaat elke keer weer perfect. De Genesis II is verkrijgbaar in verschillende afmetingen met twee tot zes branders en is zo geschikt voor elke levensstijl. De iGrill 3 houdt het eten in de gaten, zodat u kunt gaan genieten van het gezelschap van uw vrienden. Installeer de iGrill 3 in de zijtafel van de Genesis II en synchroniseer deze met de iGrill app op uw mobiele apparaat. Sluit tot vier temperatuursondes aan en houd uw biefstuk, kip of gebraden vlees allemaal tegelijkertijd in de gaten.

Tip: koppel de Genesis II met de nieuwe iGrill thermometer voor de optimale barbecuebeleving!

Bekijk de nieuwe iGrill >

weber-genesis-II-lx-serie-boer

Genesis II LX Serie

De Genesis LX Serie is een luxere versie met extra opties zoals verlichting inde knoppen en een gaspit. Beide series zijn te bewonderen in onze showroom

Kom langs in onze winkel en ontdek ons ruime aanbod buitenkeukens!