Bureaus voor zowel een grote als kleine kamer

We kunnen nu eerst nog genieten van de zomervakantie. Daarna mogen we weer naar school of aan het werk. En als we aan studeren, huiswerk maken of werken denken, dan is een bureau en een bureaustoel onmisbaar. Alleen werkt en leert ieder op zijn eigen manier. Daarom delen we graag wat handige tips voor de verschillende werkplekken. Vandaag zijn zowel de grote als kleine kamers aan de beurt!

hoekbureau

Prijs bureau: €244,- | Prijs bureaustoel: €79,95 

Grote kamer

In een grote kamer kun je flink gaan uitpakken met een werkplek. Dit kun je doen door te gaan voor een hoekbureau of een bureau met een grote (aangrenzende) kast. Alleen zo al word je werkplek een echte eyecatcher. Daarnaast kun je in de grote kast al je boeken en spullen kwijt. Handig! Kies ook voor een bijpassende bureaustoel. Bij een groot bureau is het belangrijk dat de stoel gemakkelijk te verplaatsen is. Zo kun je op verschillende plekken zitten aan je bureau.

hoekbureau

Prijs bureau: €244,- | Prijs bureaustoel: €79,95 

Bekijk onze bureaus >

Liever geen groot bureau? Geen probleem! Je kunt de tips van de kleine kamer natuurlijk ook toepassen in een grotere kamer. Of toch liever een studiehoekje in huis?

Bekijk hier de tips >

Kleine kamer

Maar ook als je een kleine kamer hebt, kun je gewoon uitpakken met een werkplek! Ga voor een praktisch bureau met veel opbergruimte. Zoals lades en dichte kastjes. Zo weet je zeker dat je werkplekje geen rommeltje wordt! En bij een klein bureau hoort natuurlijk geen grote bureaustoel… Ga daarom dan ook voor een kleine bureaustoel zodat ‘ie zo min mogelijk ruimte inneemt.

bureau met kasten bureau met kasten

Prijs bureau: €109,- | Bureaustoel: 135,- 

Ben je er nog niet helemaal uit? In onze winkel helpen onze specialisten je graag met een advies op maat.

Bekijk hier de openingstijden >

hoekbureau

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *