De Cabana-serie van Austria

Austria heeft in 2019 de Cabana-serie uitgebracht, waarin twee modellen te zien zijn: de Cabana Roble en de Cabana Blanco. De bestseller van Austria van 2019 was de Cabana Blanco. De Cabana Blanco is een tijdloze witte deur met een strakke, gladde afwerking. De trend van 2020 zal de Cabana Roble worden. De Cabana Roble is een wat stoerdere variant van de Cabana Blanco. De  Cabana Roble is een landelijke deur, die je perfect op je interieur kunt afstemmen.

De trend van 2020: de Cabana Roble

De Cabana Roble: een deur met een prachtig landelijk en stoer design. De deur is gemaakt van volspaan vezelplaat en een onbehandelde eiken toplaag. Deze eiken toplaag is naar eigen wens op kleur te maken. Zo kun je een deur creëren die perfect in jouw interieur past en die matcht bij je vloer of meubels! De warme, bruine tint van de Cabana Roble kan een kille ruimte omzetten in een warme en knusse ruimte. De deur heeft een FSC keurmerk en een KOMO certificering. Dit staat garant voor hoogwaardige kwaliteit!

Austria Cabana Roble

Opties van de Cabana Roble

De Cabana Roble biedt vele opties. Door deze opties toe te passen, kun je deze deur perfect eigen maken en toepassen in je interieur.

De Cabana Roble als schuifdeur

De Cabana Roble kan geïnstalleerd worden als een normale deur, zoals hierboven te zien is, maar ook als een schuifdeur. Een schuifdeur geeft een stoer en landelijk effect. Ook is een schuifdeur ideaal voor kleine ruimtes. Een schuifdeur openen neemt namelijk geen ruimte in, in tegenstelling tot een normale deur. Ben je op zoek naar een roomdivider om je ruimte op te splitsen in twee aparte ruimtes? Ook dan kun je kiezen voor een schuifdeur!

Austria Cabana Roble

Andere opties voor de Cabana Roble

Naast het kiezen voor een schuifdeur kun je ook andere opties toepassen op de Cabana Roble. Zo kun je kiezen voor verschillende kleuren scharnieren en deurkrukken. Wil je gaan voor een stoere en industriële look? Ga dan voor zwarte details, zoals zwarte scharnieren of een zwarte deurkruk!

Austria Cabana Roble Austria Cabana Roble

Ben je toch meer van een strakkere afwerking? Dan is de Cabana Blanco beter optie voor jou! De Cabana Blanco is een witte, tijdloze deur met een strak design. De deur is gemaakt van hoogwaardig volspaan vezelplaat met een HDF-toplaag. Door de toplaag krijgt de verflaag een gladdere en daarmee strakkere afwerking. De verf is UV watergedragen, dus erg milieuvriendelijk. De Cabana Blanco heeft V-groeven en diagonale klampen, die een landelijk effect creëren.

Austria Cabana Blanco

Wil je dit landelijke effect versterken? De Cabana Blanco is net als de Roble verkrijgbaar met handgrepen en als schuifdeur. De handgrepen en de schuifdeur geven het authentieke gevoel van een schuurdeur!

Austria Cabana Blanco

Welke deur vind jij mooier? De Cabana Roble of de Cabana Blanco? Wij verkopen nog veel meer deuren van verschillende merken in onze winkel, dus kom eens langs om ons gehele assortiment te bekijken!

Bekijk hier onze binnendeuren >

Austria Cabana Roble

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *